.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

За кола маската...

споделетее заа кола маската повече неща... много ли боли? колко време се прави?
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

за триъгълника става въпрос...
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Голям фен Аватара на cheburashka
    съветвам те да отидеш при козметик, боли, да, но се изтърпява, не е толкова страшна болка, първия път боли повече, после се свиква, 10-15мин най-много да е една процедура, после избиват бавно, изредяват и кожата става толкова мекичка и гладичка, според мен е най-оферта за триъгълника

и те съветвам да отидеш след като ти свърши

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Зависи дали искаш да ходиш на козметик или да си я правиш сама вкъщи. Не съм ходила на козметик никога. Като си я правя сама ми отнема около 15-20 минути. Боли, да, но зависи досега какво си използвала, ако само си се бръснала ще е по-болезнено. Аз лично обикновено използвам епилатор и затова, когато реша да си правя кола маска болката е много малка.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ще използвам темичката,дано авторката не се сърди.Може ли да препоръчате някакви ленти за използване в домашни условия за цялото тяло ?

Голям фен Аватара на cheburashka
    лентите на Дева

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    1-я път боли най-много, но постепенно хем стават по-тънки, хем по-редки и боли по-малко. Аз за около 10 минути съм готова.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Наистина ходи на козметик. Недей да пробваш сама. Повярвай, няма да ти излезе по-евтино. Да, първите пъти боли, особено, ако преди това си ползвала бръсненето като метод. Както и по-горе казаха - около 15 минутки е всичко за цял триъгълник, но това не се случва първия път. Тогава е повечко, защото ще е ново за теб и най-вероятно повече ще внимава и изчаква козметичката. Няма от какво да се притесняваш - жената е виждала поне 20 като теб през последните няколко дни. Не се притеснявай от нищо. Както ходиш на гинеколог - така ще свикнеш и с козметичката. И двете не се учудват от нищо.

Айде успех!
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си