Защо си толкова добричко дете? Не знам, от малък съм такъв. Търпелив към хората и добър с тях.
Какви филми обичаш да гледаш? Комедии, романтични, екшъни...
За какво плака последно и кога? Не е било скоро и не помня защо...
А на какво се смя? Снощи, на простотиите които ръсиха охраната докато правихме брака...
Кое е нещото, което винаги и със сигурност може да те накара да се усмихнеш? Ммм... Като видя малко пухкаво бебе и винаги им се усмихвам/плезя
Нещото, за което съжаляваш най-много? Може би за една случка в края на 4ти клас на лагер вечерта на рождения ми ден, бяхме във фоайето на хижата и пуснахме музика, тогава момичето което харесвах <3 отиде с една касета и пусна любимата ми песен <3 искаше да танцуваме но аз се дърпах, защото бях много срамежлив... :/
Как се виждаш след 10 години. Собственик на остров в Дубай Не гледам в далечно бъдеще, защото плановете винаги се объркват...
Кога и мен някой ще ме сложи на тоъ стол Шшш те сложа :P
Можеш ли да плуваш? Колкото да не се удавя Като малък ходих на тренировки в Дом Младост, но така и си останах в първата група... братята ми почнаха след мен, минаха ме и завършиха обучението си... единия даже скоро взе диплома за спасител и това лято ще работи като спасител на някакъв плаж, но забравих къде...
Ядеш ли риба? Рядко, не си падам по рибата...
Любимия ти аромат? Хмм... не бях се замислял до сега... може би на мократа гора след дъжд <3