.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Cool Английски или немски ??

За училището съм категорична ,но за езика не -АЕ или НЕ... Който има опит да казва ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хм, кой клас си?
    Принципно е добре да са в "комплект".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

7 клас съм..Минаха изпитите...Ще пиша на 1во желание строителен техникум ,паралелка-архитектура и строителство ,но има 2 различни езика ..с немски или английски ...

Аз предпочитам английски.. но една г-жа каза, че за строителния немски или руски, защото техническите неща били на тия езици.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Аз предпочитам английски.. но една г-жа каза, че за строителния немски или руски, защото техническите неща били на тия езици.
    Благодаря много !

Повече от фен
    Не съм особено запознат колко точно се учат езици в строителен техникум, но ако искаш да владееш и двата - пиши немски.

Английския се учи от интернет и телевизия.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Ако си учила английски досега , по -добре пиши немски Съгласна съм с Ukhtar . Или най-добре да учиш и 2-та едновременно

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз съм за английски. По-добре да знаеш 1 език, но да си е на повече от прилично ниво.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Аз съм с Немски и Английски (мразя немския) ..но...тъй като има безброй онлайн курсове по англ ти препоръчвам немския. И по немсски си има курсове и ала бала нооо граматиката а и малките тънкости е хубаво да се учат задълбочено. Докато английския е навсякъде! Музика,филми, табели, реклами..ВСИЧКО! И в момента да те изпуснат в Америка или Англия-ще се оправиш без проблем

Записвай немски.. само че, ще трябва да си учиш всички думи с определителните членове, защото после като започне граматиката ще ти е трудно...
    Английски навсякъде...)

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Едното се учи от другото. Приличат си думите малко и по изговор, и при писане. Ся като знам английския (не целия естествено) учих малко немски ей така от един речник и ми беше по-лесно от обикновенното. Иначе не ме кефи езика и не продължих...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    НЕМСКИ!
    Граматиката е трудна, но научиш ли немски - английския ще ти е като песен.
    + английски можеш да научиш винаги, дори от гледане на телевизия, но немския се търси все по-често.
    Та - немски, като трябва да знаеш и английски.
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

И аз така мисля, Немски- поради изброените вече по-горе причини!

Голям фен Аватара на notlike
    Пиши немски на всяка цена като първи език. Английския все някак ще го учиш, не гарантирам високо ниво, но ще го знаеш. Немският не се научава ей така - казвам ти го от опит. Завършвам 10 клас в езикова гимназия с първи език английски, знам го достатъчно добре, но немският ми е повече от сакат. Помага ми само това, че гледам спорт на немски и съм чел малко пресата им. Разбирам нещата, но не мога да вържа 2 изречения!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

И аз сега ще кандидатствам и ще съм с немски поради същите причини,изброени по-горе.. Просто няма смисъл до сега ,ако си учила английски да влизаш с него . По-добре запиши немски , а английският е навсякъде около нас Успехче ..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Английски! Подкрепям DesireToFire.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Аз съм за немски!!!!!

Попринцип е по-хубаво английски,но ако искаш и двата да ги учиш - пиши немски и си ходи на уроци някъде по английски..

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Немски!!!.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    7 години съм учил интензивно немски и честно да ти кажа след него английския е като детска игра. ПО- добре научи немски първо. Пък и английски има навсякъде - все някак ще го научиш.

пхахах, аз немския мога да го науча колкото суахили примерно.. английски, upvote both hands
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Аз сега ще уча и двата езика, но до 7 клас предполагам (ако си го учила от 1ви клас) си научила дотолкова английски, че да си го говориш добре. Пък и той е по-лесен за научаване. Препоръчвам ти немски, защото е по-труден и ще ти е много полезен в бъдеще

Ако си учила английски до сега - немски. Мисля, че даже ще държите изпит накрая на годината по езика, познавам едно момиче, което е с архитектура в Строителния техникум в Бургас и сега на 20 ще държи изпит по английски.
    Успех!

Немски. За втори може английски.

АНГЛИЙСКИ !!!! За втори става немски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си