- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Честит рожден ден на Valdesbg
Честит рожден ден, жив и здрав , много любов , щастие ,професионални и лични успехи. Поздрави от Сектата. Пожелаваме ти едно незабравимо изкарване на рождения ден и нощ!
![]()
maDamn
Честит рожден ден!
Да продължаваш да вливаш акъл и полезни съвети в раздел Любов, пък и самия ти скоро да се похвалиш с хубава половинка! Много щастие и успехи в работен план ти пожелавам!
ЧРД, Влади! Здраве, щастие, любов и късмет!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Честит рожден ден на един от малкото в този форум, който знае и може да дава искрени, оптимално разбираеми съвети, без да се заяжда! Жив и здрав, много щастие и любов, успехи в личен и професионален план!![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Честит Рожден Ден!![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Благодаря на всички ви! Изненадан съм, скромничко празнувах. Събрахме се с приятели на биричка и картофки и сладка приказка. Всяка година така се случва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Охохо , малко на патерици и азЧестит рожден ден , Влади.Почти всичко най , най ти пожелавам.Сам знаеш , какво искаш