.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Как?

Hybrid View

Не, няма да замина! Не искам! Но ще ми е трудно да се справя с решението на нашите. Неведнъж съм им казвала, че искам да живея тук, те просто не уважават решението ми.......

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Не, няма да замина! Не искам! Но ще ми е трудно да се справя с решението на нашите. Неведнъж съм им казвала, че искам да живея тук, те просто не уважават решението ми.......
    А ти уважаваш ли тяхното? Или светът трябва да се върти около теб? Големи хора са, щом са го взели това решение, значи са го обмисляли дълго време. Докато станеш на 18, те носят отговорност за теб, така че ще трябва да се съобразяваш.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    А ти уважаваш ли тяхното? Или светът трябва да се върти около теб? Големи хора са, щом са го взели това решение, значи са го обмисляли дълго време. Докато станеш на 18, те носят отговорност за теб, така че ще трябва да се съобразяваш.
    Аз не ги спирам! Да вървят където си искат... Да правят каквото искат... Но щом аз не искам, защо да заминавам с тях? Не може ли просто да ме оставят? Те могат, има при кого! Баба и дядо са съгласни, дори дядо настоява да съм при тях.... Но родителите ми не искат!

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Аз не ги спирам! Да вървят където си искат... Да правят каквото искат... Но щом аз не искам, защо да заминавам с тях? Не може ли просто да ме оставят? Те могат, има при кого! Баба и дядо са съгласни, дори дядо настоява да съм при тях.... Но родителите ми не искат!
    Трябва да оцениш това, което се открива пред теб. А то е: нова обстановка, нов опит, нови контакти. Най-малкото ще имаш база за сравнение и ще се обогатиш културно. Защо да го пропиляваш, като имаш възможност? Както казах, после винаги ще можеш да се върнеш.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си