Здравейте! Не знам откъде да започна… но все пак ще се опитам да е точно от самото начало… и пиша тук, защото… имам наистина нужда от съвети и помощ! И така.. аз съм едно 18 годишно момиче… живея в малък град… доста беден и пропаднал мога да кажа.. няма пари… няма и работа… нищо няма… мъртъв град.. но като нямаме друг избор, с родителите ми сме принудени да живеем тук. И така… ето я и моята история:
Още от малка бях унижавана.. още от дете.. израснах сама.. близките и роднините ми никога не са идвали и да ме гледат дори и за един ден… само родителите ми ме отгледаха… съвсем сами.. мен и брат ми.. който е с 10 години по-голям от мен… никаква помощ не са видели нито от баби и дядовци нито от останалите роднини… съвсем сами са ни отгледали с много мъка… майка ми дори не говори с нейните родители… скарани са… на баща ми родителите починаха… още от дете не бях много общителна… и това винаги е бил проблем.. още в началното училище преди да дойда да уча в гимназията, ми се подиграваха и ме малтретираха по всякакъв начин… имах си тогава някакви приятелки… които уж ми бяха приятелки но после ме зарязаха… оказа се че само са ме използвали… и оттогава останах напълно сама… после влязох и в гимназията с надеждата че нещата ще се променят но… нищо не се промени… даже стана и по-зле! И тук ми се подиграваха и малтретираха… по всякакъв начин… нямам си приятели… супер затворен човек съм… не излизам много.. а и родителите ми не ме разбират.. споделяла съм с тях и те обикновено винаги ме обвиняват че сама съм си виновна и не искат да ми помогнат.. не знам вече какво да правя… много се отчаях… чувствам се като една развалина…. напълно ме пометоха и разбиха всичко в мен… не ми остана вече нищо…. нищо за което да се хвана… около себе си изградих три пласта стени, които да не позволяват на околните да виждат развалината в мен…. сложих си маската за да се правя че всичко е наред… а всъщност нищо не е!!! Омръзна ми вече! Усещам че губя сила… и отчаяно имам нужда от помощ… от това някой да ме разбере! Моля ви без обидни коментари… нагледах се вече на такива! ;((((((((