.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Кое е правилно?

Здравейте,
    излизах с едно момиче от 10м и взех, че се влюбих. За съжаление май се оказва голяма грешка, че започнах. Излизахме постоянно, целувки, прегръдки, секс... Всичко нормално за една двойка.
    Тя обаче ми казваше постоянно, че не сме, а аз го приемах като точно това. Преди седмица, две вече не издържах и я питах какво прави и защо ми го причинява? Казах и, че повече не мога и ще трябва да си тръгвам. Не го искам, но го казах. Нещата продължиха да са като преди за 2 дена. После тя реши да го направи. Аз съм влюбен тя го знае, тя също е. Така и не разбрах къде бъркам и защото отричаше това което бяхме.
    В момента се опитвам да върна всичко както беше, но тя си е голям инат като си го е наумила и го прави, като мен.
    Та има ли шанс да върна това, което беше или не според вас?
    Как да се държа към нея в момента? Смятам да я трия от фб, скайп и каквото се сетя още?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Може да има друг,или просто да иска да скрие връзката ви от някой друг.. да не е официална,или просто може би не може да е сериозна?

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    След като знае, че си влюбен в нея не е редно да те мотае така...
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Че има един има, но той е бившия и който още иска да е с нея. Ходили са 8г. Сега просто няма как да са заедно. То това беше нещо много сложно, което не мога да обясня.
    Дам, май да я затрия от всякъде е правилно?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахаххаа що всичките мъжки сме станали такива безхарактерни лепки?

Трий я, режи си ташаците, поднеси и ги ритуално, и после иди да живееш в манастир.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Остави я!Ако иска нещо сериозно ,тя сама ще те потърси!

А има ли смисъл да и казвам за какво я трия? Да и се обяснявам ли изобщо? Тя ми пише, аз съм спрял да я търся.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от stranger90 Виж мнението
    Как да се държа към нея в момента? Смятам да я трия от фб, скайп и каквото се сетя още?
    Дай й ултиматум - с мен или без мен, че повече не мога така - и около седмица да реши, след това прибягваш към по-горното...

Значи...
    Сложно си го направил, пич.
    Искаш ли да ти кажа защо отрича? Срам я е. Често се среща при връзките.
    Момичето го е срам, незнайно защо.
    НЕ се обиждай, просто така.

Другото , което е... Ами значи бъди мил, обичай я, покажи и го с прекрасен жест, купи цветя или направи нещо мило. Извини и се. Поговорете и се разберете. Умилостиви я .

Голям фен Аватара на notlike
    Питаш я в прав текст - искаш ли да сте заедно. Ако каже да - супер. Ако ли пък отговорът е не - посочваш й пътя към гората и да се спасява. И продължаваш - направиш ли го обаче, няма размекване. Колкото и букети рози, шоколадчета и сума ти време, усилия и средства да изсипеш в мили жестове, връзката ви ще се разпадне със сигурност в скоро време. Затова те съветвам - не се хаби излишно, поднеси въпроса директно. Успех!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Съгласна съм с мнението на notlike - няма кво да се оставяш да те мотае така, осъзнай се и продължи напред!
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Замина. Няма какво да я питам повече. Питал съм я вече.
    Дори не съм и се обяснявал повече. Изтрих я от всякъде и да се спасява. Моето търпило се изчерпа. Сега остава и да я забравя.
    Мерси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си