- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Яд ме е ..
Защо само по такива дати /като днешната/ се сещаме колко велик народ сме ?! Днес фейсбук е пълен със стихотворения на Ботев.. а защо това не се случва по често.. не веднъж годишно ?! Защо на националния празник всеки казва колко е горд, че е българин .. а през останалите 365/4 дни плюят по родината си ?!
За мен е ден като всеки друг, не съм българин само по празниците, аз винаги съм против османското поведение и нация, както и против дебилните индийци
n00bs
днес е и черешова задушница!!!!
6б3З10
Изобщо не сме велик народ, това, че Левски, Ботев и т.н. са велики личности не прави съвременните българи велики! Защото ти нямаш никаква заслуга за техните славни постъпки. Разликата между хората във ФБ и Ботев е като между мравките и човека!
по-лошо щеше да е и ако сега не го показваха![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
По същата логика може да те питаме теб защо през останалото време не питаш"Ама защо не пишете за Ботев?"Сетила си се защото си им видяла стихотворенията,те са се сетили от сирените.
Колкото и велики да са тези българи не може да мислиш целодневно за тях.Затова са и велики-защото са се борили за свети каузи и са били различни.
Всеки човек си има собствена съдба,живот,проблеми и радости.Важното е да си признателен,да се сещаш понякога и да се стараеш да не вредиш на страната и народа си,а и да не ги посрамваш.Не е казано,че трябва да рецитираш Майце си всекидневно.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
какъв ден е днес аз чак сега разбирам?
васил левски не беше ли на 3 март?![]()