- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за този тип връзки
Момчето и момичето са от един клас да речем. Какво мислите за такива връзки? Намирате ли ги за странни?
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Не.
3.14 букви
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ На математик ли се правим?
Няма странно в тези връзки.
^А бду ти ли си на снимката? :Д
Last.fm
dontcare ^^
Обаче след като скъсат е доста неловко
Last.fm
dontcare ^^
А задължително ли е да късат?
Дрийм - дори не се и опитвам (:
Dr. Gregory House
Е все някой ден ще скъсат
ТИ ЛИ СИ НА СНИМКАТА? :Д
Last.fm
dontcare ^^
Ако питаш мен - да, аз съм на снимката. За другото не съм съгласен.
Dr. Gregory House
Респект за Хамърфол.
Иначе на мен лично са ми много интересни такива връзки, когато са от един клас имат мноооого време заедно и т.н, а когато скъсат е неловко и ми е интересно да чуя и други мнения :д
Last.fm
dontcare ^^
Наплно неловка сутация става,когато скъсат.
От личен опит го знам. Илизах с едно момиче от моя клас в 7 клас и след като скъсахме се правех на ударен с мокър парцал,когато се налагаше да общувам с нея повреме на час(защото седехме на един чин и ми беше неудобно да я изритам) но хубавото е,че след седми клас се разделихме в различни училища.
Сега още си пишем (дори днес си писахме) но вече съм във friendzone
Няма нищо странно : )) Би било супер готино даже ^^
Не е важно дали на някой друг му е странно, ако на вас ви е добре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С мойта девойка бяхме от съседни класове. Не е баш от един клас, но другото е същото. Беше си чудесно.
В нашия клас имаше 3 двойки. Две от тях се разпаднаха но нищо неловко нямаше.
Dr. Gregory House
И аз съм излизала с момче от моя клас. Разделихме се и сега и дума не си обелваме. Всичко опира до хората и как те ще реагират след раздялата - ще се цупят и отбягват като малки деца, или ще приемат раздялата като нещо съвсем нормално и ще продължат напред. Не разбирам защо си усложняват живота.
Не мисля че би се получило неловко, но аз лично не бих тръгнал с момиче от моя факултет, к'во остава за група. Отдавна не съм на даскало, за т'ва давам примера с Унито. Макар че не е много точен примера, щото един университет е доста по-голяма институция от едно училище, но все пак. Причините ми са съвсем различни от това, че като скъсаме ще е "неловко".
С двама човека съм излизала от моята група в университета.
С единия сме супер близки приятели в момента, много време изкарваме заедно, не ни е некомфортно. Малко ни беше кофти общуването за месец-два, защото преди да се разделим, прекарвахме също толкова ужасно много време заедно. Но лесно се нормализира всичко.
Вторият прекъсна малко след като се разделихме...с него не исках да общувам и ми беше кофти поне половин година, докато ми мина. След това малко по малко започнахме да се виждаме да пием кафета и с него сме близки пак, но този случай е с опция да се повтори любовната история.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Със съученик бяхме заедно година и половина, сега ми е от най-близките приятели, в затворения кръг от хора е :Д.
Както се досещате, нищо неловко нямаше и няма.
Даже сега той излизаше със съквартирантката ми, вече май не излизат толкова често, но всички сме приятели![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вече съм на мнение , че и от 1 даскало или университет , идеята е ужасна.
най-добре е да нямаш гадже от обкръжението ти. трябва да е външен човек - приключва и я изтриваш без проблем от ежедневието си, освен ако не си оставате приятелчета, което е рядко, но не е невъзможно
Не са странни. Няма значение кой от къде е. Важно е да има чувства и то положителни. И вероятно ще възникват често проблеми с класа. В смисъл- подигравки или подмятания, не бива да им се обръща внимание.
Интересно, интересно.
Просто от много отдавна не ми се е случвало да харесвам съученик, а сега май това се случва :Д
Last.fm
dontcare ^^
ем.. някакъв по конкретен съвет ли искаш от нас или си приказваш просто?
Dr. Gregory House
Няма нищо странно във този тип връзки.
Само че ако между момчето и момичето нещата не се получат или другия вариант да се получат(И след време да скъсат)при всички случай ще им е неловко като се виждат всеки ден![]()
За теб - може, за тях - едва ли.
Случвало ми се е. Събрахме се след това, но все пак тоя период ми беше кошмарен. Помня, че ме отряза със смс (абстрахирайте се от тая част, беше 6-ти клас все пак, но нещата бяха доста сериозни като за тия години) късно вечерта, на следващия ден - първа смяна, първи час - стоя зад него. Е, спуках се да рева, обаче се гордеех много с желязната маска, която си бях сложила сутринта.
Инче - и за тях
Инак тва с маските и прикриването ми е непонятно защо се случва.
Dr. Gregory House