.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Връзка на работното място?

Случвало ли ви се е, какво мислите по темата?

Примерно, запознавате се с яка/як колежка/га и там - разменяте контакти и в последствие започвате да правите неангажиращ секс или да имате връзка

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъхъ, случвало се е.

Не знам какво очакваш да чуеш. Нормално е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не е ли малко странно, деа знам.
    Мотаете се по цял ден в едно помещение с другите колеги и се стараете да не си говорите. Лол.

Град
    В мислите на хората
    Що да не си говорите или що да се ограничавате някак изобщо? На работа сте колеги изпълнявате си задълженията и се отнасяте като колега и толкоз, извън работа вече си правите квото искате. И на двамата е ясно че в отношенията в работа няма нищо лично, там сте за да вършите работа. Ще си показвате колко се обичате и подобни навън. На мен не ми се вижда проблемно или сложно.

Dr. Gregory House

Супер фен
    не, щото съм тарикат и нямам нито работно място, нито колеги и колежки

Мега фен Аватара на babity
    Където си вадиш хляба е препоръчително да не си вадиш гениталиите.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    а ако си вадиш хляба с тях?

Тогава надали ще те притеснява, че чукаш колеги.

Град
    В мислите на хората
    Бейби - това е поредната заблуда, наложена от обществото.

Dr. Gregory House

Да, в интерес на истината, работното място предполага, че ще намериш хора с твоята професионална ориентация + сходни интереси, което е яко.

Всеки си знае за себе си. Аз не се виждам с колега. Прекалено много ще му тъпча самочувствието.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    И на двамата е ясно че в отношенията в работа няма нищо лично, там сте за да вършите работа.
    Ей това ако го има - нямате проблеми. За жалост женската половинка често има склонността да пренася проблемите от едната сфера в другата, а това би прецакало както интимните, така и професионалните отношения.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ей това ако го има - нямате проблеми. За жалост женската половинка често има склонността да пренася проблемите от едната сфера в другата, а това би прецакало както интимните, така и професионалните отношения.
    Разбира се. Права си, но...
    Ако работим на едно място и ми се прави само на колега и да се крие тая връзка от останалите - няма да го бъде. Съвсем не смятам, че трябва по цял ден да си висим на вратовете, но... една прегръдка или целувка да не получавам, ако се разминем - тц.

Абе, ако единият от двамата не е шеф на другия, всичко е наред.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мда, в тийнпроблем всички имат години професионален опит и сменени поне няколко постоянни работни места зад гърба си.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Идеята за връзка на работното място не ми допада.Не обичам да се смесват нещата - връзката си е връзка, работата - работа..Така, че избягвам подобен тип взаимоотношения.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    На това мнение съм. Работата е място за пълна концентрация, където искам да се вихря, както ми дойде и не ми се ще постоянно да се разсейвам от някого. Не съм от тези, които си падат по това да се подмазват на шефовете, но не ми се нрави и да създавам едно определено впечатление на несериозност. Там съм, за да работя, не да си намирам гаджета.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Разбира се. Права си, но...
    Ако работим на едно място и ми се прави само на колега и да се крие тая връзка от останалите - няма да го бъде. Съвсем не смятам, че трябва по цял ден да си висим на вратовете, но... една прегръдка или целувка да не получавам, ако се разминем - тц.

Абе, ако единият от двамата не е шеф на другия, всичко е наред.
    Идеята не е в това да се криете и да се дистанцирате, а да не се позволява работните отношения да влияят на личните и обратното. Примерно ако той е направил нещо, което не ти се е понравило на работа да не му пилиш на главата като се приберете у вас. Или ако сте се сдърпали като двойка, да не си говорите на въпреки цял следобед на работното място.

Град
    София
    ^ Това не си представям как би станало. Ако съм му ядосана за нещо съм си ядосана и толкова. Максимум мога да сложа на режим изчакване, докато има хора наоколо. И пак ще витае здраво напрежение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Това не си представям как би станало. Ако съм му ядосана за нещо съм си ядосана и толкова. Максимум мога да сложа на режим изчакване, докато има хора наоколо. И пак ще витае здраво напрежение.
    Именно. Много малко хора биха могли да разграничат напълно служебните от личните взаимоотношения. Затова и връзките на работното място не са удачни.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Запознах се с моя половин точно на работа. Беше много хубаво. После аз напуснах и започнах да работя нещо съвсем различно, но пък ми липсваше да работим заедно и да го мяркам, макар и за малко. Беше хубаво.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Абсолютно. Смръщени погледи, подминаване и подобни са му в кърпа вързани просто :Д
    Явно не е за мен тая работа.

Град
    В мислите на хората
    Това дето Беливърката каза ми се струва напълно постижимо и нормално. На работа нямаш право на емоции или лични моменти. Там си зад маската на длъжност. Там Пешо ти е шеф, а в бара Пешо ти е приятел. С ученическата ми любов бяхме точно по тоя начин - аз бях ръководител на малка групичка от хора, в това число и нея. Не се е сърдила.

Защо сега е толкова трудното да си сложите маска, предвид че го правим постоянно всички?

Dr. Gregory House

Град
    София
    Аз не го правя. Не ме бива в преструвките. Като изключим role playing, съм зверски слаба актриса. Когато съм бясна, ме избива на сълзи повече, отколкото на викове и скандали. Ставам спокойна и добричка, когато си решим проблема. Преди това ми е нервно и колкото ще да е смотана и елементарна работата, бих допускала повече грешки.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Защо сега е толкова трудното да си сложите маска, предвид че го правим постоянно всички?
    Съвсем честно - не мисля, че си слагам маска. Просто се държа различно на различни места. С учители разговарям учтиво, със съучениците си - на "човек" или пък им крещя за нещо (:д), с моето момче - по друг начин и така. Смятам, че нагаждането на поведението според ситуацията далеч не е маска.

Но да си слагам маска... не умея. Емоциите ми идват в повечко, за да успея.

Град
    В мислите на хората
    Хубу, както искаш го наречи - маска, различно поведение, нагаждане на поведението. Същото изразява, облечено в други думи.

Ако майка ти е учителка примерно и ти учиш в нейния клас няма да се държите по същия начин както у вас, нали? Това имам предвид. Не би трябвало да има разлика между държанието ти към майка ти в училище и държанието ти към другите учители. Отделно аз като отида на гости на майка ми в нейната работа няма да разбереш че сме роднини.

И преди да кажеш че е невъзможно - два пъти в начален курс и един път в среден курс съм бил свидетел на такъв случай само в моя клас.

Макар че е маска, щото на работното място от теб се искат точно определени неща, свършени по точно опртеделен начин. И ти ги вършиш, без значение харесва ли ти или не. Приятелите е друго нещо, не го засягаме, щото в случая темата не го изисква.

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си