- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен на 26 ?
Shtrudel, симпатична си ми, но в случая не съм на едно мнение с теб. Не мога да разбера защо винаги когато се заговори на темата за девствеността, всички я свързват с неувереност, липса на самочувствие, определят човека като задръстен и бездействащ и т.н. Множеството не прави всички такива. Всъщност причините, поради които да не си пристъпил към това, могат да са хиляди. Kолкото до тва за подходящата - да, както каза ти може и той да не я забелязва или да не прави нищо по въпроса, но нека не гледаме само едната страна на нещата. В случая под "подходяща" имам предвид момичето, което си е харесал, и с което няма да съжалява като стигне до тая стъпка. Не говоря за един вид "перфектна" и "недостижима". И не, не смятам, че секса е завършек на връзката, ако правилно те разбирам, той си е част от нея, когато намериш този, с когото искаш да пристъпиш натам. В повечето случаи не става така, разбира се. Но значи ли, че трябва да съдим тези, които са решили да изчакат и да опознаят по-добре другия преди да стигнат дотам. Този навик на хората да слагаме всичко на една камара никога не ми е допадал. Приемете, че не може всички да мислим еднакво, повечето пъти нещата имат по няколко изгледа. Скоро не съм била в осми клас, но продължавам да мисля така, пък нека има и други мнения.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *