- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татус - ще ми пречи ли?
Здравейте!
Имам един въпрос към вас, приятели. Искам да си направя татус от вътрешната страна на китката, като този на снимката:
Въпросът ми към вас е следният.
На 18 години съм, готвя се да кандидатствам другата година и един ден смятам да работя като зъболекар. Мислите ли, че може да ми попречи по някакъв начин тази татуировка в работата?
Благодаря ви предварително за мненията и съветите.
Абе, 'що се изказвате като не знаете....
Ако я видят ,няма да те вземат на работа, въпреки че можеш лесно да я прикриеш с часовник.
Имам позната, която искаше да бъде стюардеса ,но й казаха, че преди да си махне татуировката ,няма начин да я вземат никъде. И се оказа вярно, навсякъде й казват, че заради нея, не могат да я наемат на работа.
... освен да си купуваш крем, с който да я прикриваш... ще ти пречи, да.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Само че аз един ден ще работя като зъболекар, не става дума за работа в банка, или както казахте - стюардеса и т.н.
Как мислите? Би ли ми попречило в такъв случай, ако работя като зъболекар?
Като цяло ако си зъболекар на дали ще ти пречи, но това е белег... помисли си дали наистина искаш иии тн. Принципно както някой преди мен каза за стюардеса не се и учудвам, че са отказали да я вземат, там критериите са много високи. В армията също не се гледа с добро око на татуираните.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Точно пък аз съм виждала стюардеса с татуировка.
В днешно време всеки 5-ти има татуировка, това значи ли, че нямат работа.
Според мен няма да ти пречи.
Имам приятелка, която работи в банка и има татуировка на същото място.В началото носеше часовник с дебела каишка, сега не.
аз си направих преди няколко дeнa, обаче от външната страна отстрани и също ме мъчеше тоя въпрос, но си е до работодател както казаха
само да заздравее ще пробвам колко се прикрива с фдт/ пудра и ще споделя![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Извинявай за отклонението, но една голяма част от мацките по банките нито са на някакви важни, ръководни позиции, нито имат някакво сериозно образование за да са във въпросната банка.
Повечето зъболекари, за които аз се сещам са класи над тях по всички параграфи, за стюардесите се подразбира.
Според мен би ти пречила. За много хора татуировките са грозен кич. А специално някакво надписче като това може да направи по-лошо впечатление, отколкото си мислиш.
Das Feuer liebt mich
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on