.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Абе, 'що се изказвате като не знаете....
    Ако я видят ,няма да те вземат на работа, въпреки че можеш лесно да я прикриеш с часовник.
    Имам позната, която искаше да бъде стюардеса ,но й казаха, че преди да си махне татуировката ,няма начин да я вземат никъде. И се оказа вярно, навсякъде й казват, че заради нея, не могат да я наемат на работа.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Ако я видят ,няма да те вземат на работа, въпреки че можеш лесно да я прикриеш с часовник.
    Имам позната, която искаше да бъде стюардеса ,но й казаха, че преди да си махне татуировката ,няма начин да я вземат никъде. И се оказа вярно, навсякъде й казват, че заради нея, не могат да я наемат на работа.
    Понякога зависи от самия работодател, някои са по-либерални, но да, в повечето случаи така се получава. Татуси на много видими места никога не са добра идея.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Точно пък аз съм виждала стюардеса с татуировка.
    В днешно време всеки 5-ти има татуировка, това значи ли, че нямат работа.
    Според мен няма да ти пречи.
    Имам приятелка, която работи в банка и има татуировка на същото място.В началото носеше часовник с дебела каишка, сега не.

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Точно пък аз съм виждала стюардеса с татуировка.
    В днешно време всеки 5-ти има татуировка, това значи ли, че нямат работа.
    Според мен няма да ти пречи.
    Имам приятелка, която работи в банка и има татуировка на същото място.В началото носеше часовник с дебела каишка, сега не.
    Не можеш да й кажеш дали ще й пречи или не, след като явно зависи от самия работодател.
    Авторке, направи си най-добре временна.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ей, ама ти наистина много си разбирала... Остави хората да правят каквото си искат. Всеки знае, че при стюардесите не са разрешени, но момичето ясно е казало какво ще учи и съответно работи. А за това няма да ѝ пречи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си