Здравейте,
моята история или по скоро проблем е самотата.Преди време приключих с приятеля си,който беше и първото ми гадже,гадно ми беше,но го преживях.От известно време,обаче чувствам ужасна празнота в себе си,липсва ми момче ... момче,което да ме обича,да ме гушка,да излизаме вечер,да си говорим,просто някой,който да е зад мен и на когото да мога да се опра.Имам приятели и преди те запълваха тази празнота,но вече не,всяка вечер см навън,но се чувствам празна,не виждам никакъв смисъл в нищо.Живея като на чернова,винаги см искала само да бъда обичана,да имам някой и сега,когато отново изпитах самотата отново искам само това.Всяка вечер виждам влюбените двойки,държейки се за ръце,говорейки си,целувайки се,искам и аз,искам да прекарвам вечерите в компанията на НЕГО,да говоря с НЕГО,да се гушна в НЕГО и да забравя за всичко.Най-лошото е,че сега когато смея да кажа см отново влюбена,той е един непознат,с когото само имената си знаем и с когото ако някой не ни събере на едно място нищо няма да излезе,а аз го виждам всяка вечер и се надявам да стане нещо,а най вероятно това са напразни мечти ... Незнам вече какво да правя,дайте някакъв съвет,само без подигравки,достатъчно зле се чувствам ...