.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Ниско кръвно!

Здравейте!Проблема ми е,че от 2 месец имам много ниско кръвно!Не знам на какво се дължи това.Ям добре.В училище си купувам принцеси,пици и др.неща.В средата на Април припаднах два пъти поради ниското ми кръвно!Много често ми причернява пред очите пак заради кръвното ми!Онзи ден ходих на лекар и кръвното ми наистина беше много ниско.Докторката ми каза да пия айрян с повече сол,но и това не помага!Искам да ми дадете съвет!Ще съм ви много благодарна!

Моля ви!Помогнете ми!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    колко вода пиеш? и изобщо течности?

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Шоколад,кафе ..нещо такова . И аз имам ниско кръвно , но чак като теб никога не съм била

И аз съм като теб. Кръвното ми не се вдига над 90 на 60.. Ходих на лекар и ми изписа някакви капки.. обаче не ми помогнаха и се научих да живея така - с ниско кръвно. Когато отида до личната тя ми казва, че се правя, че ми е лошо и идвам за извинителна бележка което не е вярно. Отиди на лекар, искай да ти пусне пълна кръвна картина а не да ти дава само съвети. Не е шега работа.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    И аз имам ниско кръвно, като стане топло, както и през цялото лято, изправя ли се рязко, ми причернява пред очите или ако съм навън, започва да ме боли глава. Управия няма, освен пий кафе, яж шоколад и айрян със сол слава богу не съм припадала обаче... колко ти е кръвното?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ^ и без натоварване :Д
    повече на сянка (не стой когато е горещо под слънцето много много) течности кафе (кола може) шоколад
    сладоледи и светли дрехи (за да не прегряваш-тъмните привличат светлина и топлина повече :Д)

Ами ям много шоколад..даже бих казала прекалено много Течности си пия нормално.Онзи ден имах кръвно 9 над 40.. !Изобщо много съм се наплашила!

Поправка.. 90 над 40 ..извинете ме

BrokenHearth ще ми кажеш ли как става това с пълната кръвна картина?Смисъл какво ти показва?Малко глупав въпрос,но досега никога не към ходила да ми правят кръвна картина

И аз бих те посъветвала да пиеш кафе и кола - те вдигат кръвното. Както и пиенето на повече вода.
    Пълната кръвна картина - взимат ти кръв от вената.

Аз си пия нормално вода.Явно трябва да започна с колата и кафето ..А до пълната кръвна картина-май ще се откажа..мразя да ми взимат кръв от вените ..

Благодаря ви много за съветите!Страхотни сте!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Кафето би трябвало да помогне. Майка ми е с много ниско кръвно, ако сутрин не пие кафе започват едни главоболия, причерняване и т.н. Винаги си носи шоколад с теб, че ако се наложи спешно да можеш да хапнеш малко. И мисля, че по едно кафе сутрин ще нормализира положението поне малко.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Много ви благодаря!

спортувай и яж киви и други плодове, но кивито е задължително

Голям фен
    Няма какво да се притесняваш .Ходила съм по доктори - казват,че е заради пубертета

Съвсем нормално си е , не е сериозно Трябва да свикнеш . Нз дали шокото помага .. аз лягам и си затварям очите , когато стане и после пия вода .. Не се натоварвай физически , не стой на горещо/не се къпи с вряла вода и не ставай рязко .

П.С - А кръвното ти постоянно ли е ниско,или се сваля рязко понякога ?

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от nelito2903 Виж мнението
    Здравейте!Проблема ми е,че от 2 месец имам много ниско кръвно!Не знам на какво се дължи това.Ям добре.В училище си купувам принцеси,пици и др.неща.В средата на Април припаднах два пъти поради ниското ми кръвно!Много често ми причернява пред очите пак заради кръвното ми!Онзи ден ходих на лекар и кръвното ми наистина беше много ниско.Докторката ми каза да пия айрян с повече сол,но и това не помага!Искам да ми дадете съвет!Ще съм ви много благодарна!
    Я ходи на друг лекар - специалист и се изследвай специално да нямаш някоя малка язва в корема и да губиш кръв. Дано се оправиш. Много мъчно ми става, когато видя момиче със здравословен проблем.

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от lolipoop1 Виж мнението
    спортувай и яж киви и други плодове, но кивито е задължително
    Вземи млъкни с това спортувай при ниско кръвно. Иначе за плодовете си прав. Ако яде кофти храна дразни язвата (ако е това проблема). Да пие и минимум по литър вода на ден. Не студена и не на веднъж.

lilipoop1-Редовно ям плодове,обаче не спортувам..
    Xriis-Не.Понякога си е нормално,но това е много рядко!Благодаря ти за съвета!
    babati-Охх..специалист ама при кой?От Ямбол съм и не познавам такива! ..Иначе до храната: ами по-често ям принцеси.Абсолютно всеки ден в училище в голямото междучасие си купувам принцеса.Все това ям в училище.А и да ти кажа там не са много хубави,но просто няма какво друго да се яде в нашето училище.Дали еднообразнта храна,която ям ми е повляла на кръвното?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    Я ходи на друг лекар - специалист и се изследвай специално да нямаш някоя малка язва в корема и да губиш кръв.
    Каква язва , какви глупости ! Само я стресираш излишно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си