.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Post Вече не знам какво да правя...

Здравейте .Нов съм тук и това е първата ми тема.Момче съм на 17 години.Имам нужда от помощ и ще съм благодарен на всички, които изкажат своето мнение.Така ето го и моят проблем:Пробвал съм какви ли не неща за да си намеря приятелка...никога не ми се получава :/.Правил съм много грешки...гледах да не ги повтарям, но така и не мога да намеря подходящата.Изчел съм сигурно всички форуми в Интернет за това как трябва да се държа, как да предложа на дадено момиче и в повечето случаи получавам този отговор:Можем да си останем само приятели .След това си нямате на представа какво ми е.Това се случва в повечето случаи.Един от най-добрите ми приятели(беше) в момента ходи с момичето, за което бях готов на всичко.Вече повече от 3 месеца не мога да го гледам този мой приятел(от един клас сме).Това е още едно доказателство, че нещата при мен просто не се получават!!!Имам още много истории, но не искам да ви занимавам .Просто не знам защо така се получава.Не съм най-големия красавец, но и не мисля, че изглеждам зле.Напротив, много момичета са ми казвали, че изглеждам добре.Спортувам МНОГО!Ходя на фитнес...не мисля, че това е проблема.Мисля че казах каквото имах да казвам .Благодаря ви за вниманието.Надявам се на компетентни мнения по въпроса

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Зависим си от резултата. Катериш девойките на пиедестал, четеш 10000 глупости и накрая от преклаено много подготовка падаш от високо. Девойките усещат когато се превземаш и ползваш чужди тактики. Забрави всичките дивотии които си чел и почни от нулата. Ей така.. самичък проба грешка, докато почнеш да усещаш кое работи за теб и кое не. Чак след като имаш това чувство у себе си можеш да четеш допълнителна литература.

И запомни че девойките са хора точно като теб, няма нужда да ги слагаш по нагоре. Говори си нормално и хич да не ти пука дали го правиш по метода на Пешо, или според метода на Гошо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ок .Ще се вслушам в това, което каза.Бих искал още мнения?

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Слушай човека по-горе....успокой се, не му мисли толкова, дръж се естествено и ще стане работата

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Бъди по-уверен и се старай да се държиш естествено, когато си в женска компания. Жените умеят да четат езика на тялото и лесно разгадават преструвките. И се усмихвай повече, винаги върши работа.
    Welcome to the Jungle...

Момичетата обичат да се държиш грубо и небрежно с тях, падат си по така наречените douchebags. Колкото по мило се държиш с тях толкова повече ще те френдзонват.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от linusvanpelt Виж мнението
    Момичетата обичат да се държиш грубо и небрежно с тях, падат си по така наречените douchebags. Колкото по мило се държиш с тях толкова повече ще те френдзонват.
    Което от своя страна НЕ ЗНАЧИ, че трябва да се държиш като пълен олигофрен и да се правиш на "голям"...много момчета не разбират това, тъй като всеки си тълкува изрази като "бъди себе си", "дръж се грубо и небрежно" и тем подобни, по свой собствен начин...

От друга страна, както каза валдес, ако я обсипваш с комплименти и й ходиш зад гуза си аут

Супер фен
    ще пораснеш, ще разбереш, че играе ли парата всяка е в торбата. ако имаш акъл, ще имаш пари, като имаш пари ще имаш и жени. фитнес, красив, грозен, тъп - нема никакво значение. светът е просто устроен

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Зависим си от резултата.
    Именно. Когато нещо се превърне във фикс-идея, обикновено не се случва както ти се иска.
    Нещата не стават с натискане, в повечето случаи...
    Останалото го казаха другите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    ще пораснеш, ще разбереш, че играе ли парата всяка е в торбата. ако имаш акъл, ще имаш пари, като имаш пари ще имаш и жени. фитнес, красив, грозен, тъп - нема никакво значение. светът е просто устроен
    Ти във всяка такава тема ли ще си набиваш убежденията за жените и парите? Разбрахме твоето мнение. Всъщност целия форум го знае, но недей с такива обобщения, защото не звучи сериозно и зряло, а леко като тъпа кифла, която се тръшка, че всички мъже са еднакви. Давай го по-спокойно, не всички са златотърсачки. Друг е въпроса, ако по такива си падаш.

Авторе, колкото повече го мислиш, толкова по-зле ще става. Горе ти го казаха добре. Просто няма да поставяш момичето което харесваш на някакъв пиедестал. Колкото е тя, толкова си и ти. Ама недей да бъдеш супер директен, например като отидеш и директно и фраснеш в лицето "искаш ли да сме гаджето". Остави ги тия неща. Давай леко, закачай се, говори, намирай причина за контакт и когато се сближиш поне малко я покани извън училище. Ще стане спокойно. Просто трябва време и подходящо момиче.

anonymous708973
    Guest
    Момичетата обичаме мили момчета, комплименти и приказки на уше. С едно условие обаче - тия неща са разрешени, след като вече сте заедно. Ако от самото начало й сваляш звезди от небето, си аут. Ставаш предвидим, достъпен, приемат те за даденост и това е. Увереността е ключова. Не може да искаш разрешение да я целунеш, нелепо е.
    Не й обяснявай колко са красиви очите й. Карай я да се чувства малко несигурна (в добрия смисъл на думата).

Масово жените казваме, че искаме едно, а "лапаме въдицата" на друго. Запомни обаче, че е по-добре да си една идея по-суров и груб отколкото една идея по-мил. Милите момчета в общоприетия смисъл са си живи изтривалки. Това е истината.

Още една тайна. Ти си момчето, ти си водещият в едни отношения и ти поставяш основните граници. Жената има склонност да ги изпробва, да се опитва да ти се качи на главата и когато успее, да започне да скача отгоре. Ако не й го позволиш - ако й покажеш, че си със силен характер, че си уверен, че можеш да отговориш на всичките й претенции, но няма да й ходиш по гъза постоянно - тя не само ще те уважава, но и ще те обича точно заради това. Имай го предвид.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-04-2012 на 10:54

assd-постоянно ми казват, че парите нямат значение...но когато видя красиво момиче да ходи с някакъв нещастник само заради парите и ми става супер гадно и си казвам:"аз какво правя???"...аз нямам кой знае какви възможности и искам да си мисля, че парите не са от значение, но понякога се замислям сериозно :/PinkPan7her-мерси за всичко, което каза.Винаги съм мил и момичетата ми го казват и накрая:"Можем да си останем само приятели".И наистина съм зависим от резултата...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Парите нямат никакво значение. Важното е да знаеш как/за какво да ги използваш. Ако не знаеш - някой кифльоч ще им намери приложение веднага.

Недей да кълвеш на тая въдичка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си