- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Летните дни идват :3
мн ми е хубаво
какви са ви плановете, споделяйте?
аз искам през цялото лято да си уча руския език като ходя на уроци и си чета в нас разни статийки и др неща на руски. Планирам да ходя при майка ми в Гърция за известно време. Искам да науча как се прави ПЕАТ също, стига да се организира курс през лятото
Искам да спортувам също, ама ще видим колко ще го правя
Искам да карам колело някоя лятна нощ да обикалям малкото ми градче и да се наслаждавам на летния въздух![]()
Аз нямам ГОЛЕМИ планове.
Просто искам да приключа и тази учебна година и да си почина.
Най-вече да се наспя.
А и да хвана поне малко тен, защото сега съм Каспър.
Casper, the friendly ghost.. Блаблабла
А и искам да се татуирам, най-накрая.
*бърка си в носа и те замеря със сополите*
КЕКЕКЕКЕКЕКЕКЕ
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
МОЯ израз*
вече е мой!
искам само плановете ми да се сбъднат.Може да се каже и почти мечти да ми се сбъднат. Но не витая , реално погледнато са напълно възможни!
всъщност, тесерактен идиот :Д лол
За откриването на лятото ще си взема репелент. Каня се от три години вече и на фона на сърбежа след ухапването от комар, на статистиките за Лаймска и Марсилска треска и на проклетите ограничения при прием на докси за профилактика, ще си взема Аутанче и ще си се пръскам, преди да си подам дори носа през прозореца.![]()
![]()
Ще си направя един огромен преговор по английски и немски, пък дано това завърши с добър резултат![]()
Чете ми се и художествена литуратура и ще си довърша Паулу Коелю това лято.![]()
Ходи ми се някъде на планина, да не е на хотел, а нещо от семеен тип. Ходи ми се и до Крушунските водопади, Рилския манастир... Няма да ми стигне 1 месец отпуска, май![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!