- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако човек не работи през целия си живот
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз догодина хващам пътя..или бригада или еразъм.. тук е мъчение
търся си работа за лятото, а само сервитьорки търсят в тоя умрял град..
Не съм казал че нямам намерение да работя, просто се зачудих за баба Марийка и Гълъбина от Столичани в повече, дето казаха, че 1 ден не са работили ...
Колкото до Сашко - не съм турчин, просто не страдам от предразсъдъци като повечето от вас ... а и говорейки за турското робство, съм си взел около 5-6 изпита вече с хубави оценки![]()
кофти за родителите ти... аушвиц за целото ти семейство
то густо, то пусто
Преди живях без да работя ама вече не мога да товаря нашите. Достатъчно голяма съм за да се оправям сама.
Плюс това ми се работи. Писна ми да си губя времето с безмислени лекции, вместо да си правя кефа и изкарвам пари.
Нямам, и не ме вълнува особено ... гледам аз да съм добре, всичко друго е на заден план.
разнообразете си ежедневието
социализирайте се
може и да ви се поработи
интересно - не изпитвате ли удволетворение при добре свършена работа, при заплащане на труда ви?
И Саше като не работиш цял живот, после как ще караш със социална пенсия от 50-100 лева![]()
Какво общо има едното с друготоех Саше Саше, май наистина си толкова зле, колкото казват всички
![]()
Саше стига си я ъпвал тая тема, вече не ми е интересна