- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Животът е ужасен и ужасно труден и объркан
Здравейте, уважаеми другари!
Значи, не знам на какво се дължат проблемите ми. Аз съм момче, на 27 години, програмист работя. Май не съм много тийн. ;Р Обаче все на тийнки налитам, както казвам - как да блея с овците, веднъж опитал агнешко? Хихихихихи. :Д
Та толкова за мен. тук не говорим за мен, тук говорим за онез създания, нежните, капризните...не, бе
, пешо, бе!не за котките....за мацките!
суша е! любовният ми живот е 0...няма 101010101010101010! няма и туй то! 0... а защо така? защо, бе?
като малко момче мама ме е учила - бъди добър с жените, плащай сметките, купувай цветя. също се подразбираше да нямам мнение, да съм кавалер и да не се бия...въобще, че трябва да съм добро момче.
и няма жена, която да не се подмокря от това. сигурен съм. путкопотока тече. (тече, тече, ама, ако не бръкнеш с пръстче отзад не става работата)
ама жените явно са тъпи кифли, сиг, и гълабите не биха ги кълвали.
то търси само как да те излъже,преебе, прецака. нацистки господ!
ето примерно на моят приятел Ганката братовчедка му ме адна в фб, което за мен си беше ясен знак да действам и й пиша следното 'zdr, SISI)))))) iska6 li da mi napravi6 ednaa usloga? po\zvoli mi da te zaveda na kino, ve4e si osvobodih grafika za dnes, taka 4e ako bde6 taka dobra da si dade6 nomera
)) моя е 0888..... ama nedei da zwani6 predi 5 4e s mom4etata mi 6te cukame wow a posle trqa da svur6a edno ne6to na mama. cunki, SiSi 4akam te
)))"
тя ми пише "днес няма да ми е удобно, но мерси все пак"
и аз й пиша "za6to? ako e zaradi kinoto ne darja, prosto iskam da te vidq :P haide utre togava na metroto v mladost udobno li ti e? plsssss dai si nomera SISIIIII"
тя нали се прави на недостъпна и ми пише чак след два дни е тва "не си знам номера сориа тия дни съм много заета и нямам време за нищо, но като се освободя може би
)))"
и аз вече се ядосах пиша й "sujalqvam v takv slu4ai 4e si izgbih vremeto i nervite. sig. si trsi6 nqkoi bogat i se smqta6 za prekaleno dobra xaxa)) "
тя не ми писа една седмица, но аз й писах по едно 'здрасти' всеки ден.
посел седмицата стана месец.
тогава знаех, че имам последен шанс да действам и написах това
"Сиси)))))))))))))))))) Къде се загуби? Няма ли да се видим?????????????????????????????????? ПЛССССССССС!"
НЯМА ОТГОВОР!!!!!
и достигнах лимитът си, исках да се изясним, исках да чуя дали ме обича.......
и й написах това "SISIIII, nie s teb, posledno 6e se ebem ili nqma da se ebem?))))"
няма отг.
пиша=
"Hey, draznitelko, ne se kriii))))"
И ТЯ МЕ БЛОККИРА!!!!!?!?!?!?!??! ЖЕНИТЕ НЕ ЗНаят какво искат - ето го и примерът с СИСИ го доказва.
и накрая й нпиах истината, на смс от тела на Ганката-
"ne si interesna, vaginata ti 6te bude zavladqna"
после питах ганката дали е говорила за мен и той каза 'не', но може да я прикрива...
има ли шанс да си я върна? тя е основна част от таргет зоната ми.
стана много дълго, така че за другите неуспехи...в темата.))))))))
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
От цялото си сърце се надявам да си трол.
Напълно разбирам Сиси. ^^
Ироничното е, че тук изглеждаш една идея по-умен от тогава, когато си й писал. Но само една.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дано да се шегуваш...
И аз като прочетох първата част ми се стори доста по-умен от момента в който и е писал. Но в първата част нещо не ми хареса - че нареди жените, че са тъпи кифли и търсели интереса и как да те преебат, излъжат и т.н. това, че ти си попадал на такива, не е повод да слагаш всички под общ знаменател. Неможе да упрекваш жена, че не ти се връзва на акъла, просто ти е сбъркан подхода към тях
Ама вие сериозно ли мислите, че т'ва е реална случка,![]()
![]()
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Нда.. забавен си .. ОК..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Сериозно О.О Не знам кой е по-тъп ти ли ,че си го написал и на нея и в чата или аз за това , че го прочетох
Беше забавно![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Отразяла те е, защото пишеш на шльокавица!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
![]()
Горкото Сиси не знаЙ какво изтърва .![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И аз не знам защо го прочетох...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!