Първоначално написано от
DisappointedDreamer
И ти и тя сте били за бой. Тя - малка, неопитна (лъгала те е, опитно момиче никога не би разиграла момче така с думите "хайде да не избързваме". Постоянно ти е казвала и намеквала че не иска да бъде с теб:
- отбягвала те е, ходейки по други нещица
- сто пъти ти е казала че не е искала да избързвате, което само по себе си означава - не съм сигурна че те харесвам, не искам да започваме каквото и да е било
Общо взето и двамата сте за бой. Тя е трябвало в прав текст да ти каже, че не иска да се занимава с теб, вместо да те върти на малкия си пръст. Ти пък е трябвало да разбереш от дума, и да си я оставил на третото "не искам да избързваме". Да не говорим, че е постъпила адски глупаво и детински, казвайки че иска истински мъж до себе си, при положение че ти си искал да бъдеш такъв за нея, само дето тя се е държала като путката.
А и, на 19 години си. Не трябваше да я обиждаш само защото тя те е отрязала и нещата между вас не са потръгнали. Трябваше просто да и кажеш нещо подобно на - очаквах по-зряло отношние, и това е. Това с блокирането е също адски детински и тъпо.
Заключение: какво да правиш в бъдеще.
1. Когато някое момиче ти каже не искам да избързваме, ама аз не знам, не съм сигурна - режеш я, оставяш я на заден план, докато не си преосмисли чувствата и желанията.
2. Когато нещата не потръгнат между теб и дадено момиче, не тръгваш да я обиждаш като пълен селянин, а се разделяте живо по здраво.