.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Мега фен Аватара на SurfSky

Проблем с килограмите

Здравейте,значи при мен има следния проблем.Аз съм слаб 63 килограна 1,75 ~ на 18 години , но на корема имам малко мазнини ... Ако почна да ям за да кача килограми ще ми се увеличи и корема , а аз не искам така .... Някакъв съвет?

Супер фен
    Ходи на фитнес и яж храна с по-малко мазнини и въглехидрати. Или прави кардио. Плажът също топи мазнини и сваля килограми.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Кардио+ фитнес+ лостове и яж колкото искаш. Прави и коремни преси и резултата няма да е лош :Р не се ебавам сладък си :Р
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

ти хем искаш да качин кг, хем да нямаш корем - тва става мега бавно и се качват малко кг
    ако искаш ей така 7-8 кг, няма да имаш корем
    ама ако сакаш 30 кг без корем няма как да стане

Абе ядене и спортуване Иначе няма как да стане

Аз лично качих 13 кг за 7 месеца почти без мазнини... Корема ми изглежда така [Преди 8 минути навърших 15 год. ] (Снимка направена преди 1-2 дни)

Просто не яж дюнери/джобове/чипсове etc, (Junk food) наблегни на пилешкото плодовете, зеленчуците, ориз/картофи/яйца/ядки/сирене etc.. Храни, които съдържат много малко мазнини, а иначе ако имаш корем може първо да го свалиш и тогава да почнеш с дигането на тежести, диети режими и т.н късмет

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от kosich Виж мнението
    Аз лично качих 13 кг за 7 месеца почти без мазнини... Корема ми изглежда така [Преди 8 минути навърших 15 год. ] (Снимка направена преди 1-2 дни)

Просто не яж дюнери/джобове/чипсове etc, (Junk food) наблегни на пилешкото плодовете, зеленчуците, ориз/картофи/яйца/ядки/сирене etc.. Храни, които съдържат много малко мазнини, а иначе ако имаш корем може първо да го свалиш и тогава да почнеш с дигането на тежести, диети режими и т.н късмет
    сигурно преди си бил 40 кг а сега си 53
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от newgravity Виж мнението
    Правиш си диета... започваш да правиш кардио - което най ти приляга

click
    Брат ква е тая игра

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    сигурно преди си бил 40 кг а сега си 53
    Защо да съм 53? о.о 62 кг съм.

така де, да не спамим темата, ако ти мязам на 53, браво. Всеки си има мнение.

inb4 kosich is a phaggot. xd

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от kosich Виж мнението

Кой те излъга за сиренето и ядките? Ориза е много полезен филтер за отрови, но внимателно с него, защото е калоричен като хляб. С картофите същи внимавай, въпреки, че не са много калорични. 100 грама кашу (въобще ядки) е с повече калории от 100 грама шоколад и има 50 грама мазнина. Ядките ядките са най-калоричното нещо на този свят (доста по-калорични и от захар). Сиренето има яко мазнина и е калорично като хляб.

Това обаче, че имат калории и мазнини не означава, че са вредни. В малки количества тези храни са много полезни. Например ядките са пълни с амонокиселини и спомагат за работата на организма и метаболизма. 100 грама ядки на 10 дни са просто задължителни за добрата работа на организма. Сирене също трябва да се яде.Изварата от сирене е перфектната храна, Има полезните вещества насиренето, няма много сол и не е мазна. Малко калории има (сиренето има калории колкото хляба)

Общо взето от всичко дори и сладко трябва да се яде, но не трябва да се прекалява, трябва да се пие много вода и да се спортува. Не трябва да се пуши и пие. Солта е най-вредното нещо натози свят. Но пък без една мини лъжичка сол на ден не може. Носи натрий на организма. В големи количества води до задържане на вода и запушване на кръвоностните съдове. Солта е основен причинител на инфаркти и инсулти...

Купувай си хляб по стандарт и мляко по БДС. Млякото е прекрасна храна. Протеини не ти трябват на прахчета, а упоритост ти трябва. Избягвай пилешкото месо и въобще яж не много месо само 2 пъти в седмицата. Не че месото е лоша храна, но няма чисто. Фрашкано е от хормони и антибиотици. Най-страшно е пилешкото ляво бутче (там боцкат естрогени да расте бързо). А това са женски полови хормони и правят момчетата педерастчета.
    Няма как да се храниш напълно здравословно, но колкото можеш. И не прекалявай със сладкото. Яж колкото да има в организма за да ти става пи.... както се казва и да не ти е психологическа дупка, че не трябва да ядеш.

ако пиеш пий бира или червено вино
    ако можеш се снабди с истинско червено вино отсело
    то е много вкусно и много полезно (естествено в малки количества)

имаш много идиотски зърна
    иде ми да ги хвана и извия
    Последно редактирано от babati : 06-07-2012 на 02:55

Иначе на корема и аз имам мазнини.Всички имаме като се свием дА не ти пука. Както гледаммацката ще те вземе и с мазнини.

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    Кой те излъга за сиренето и ядките? Ориза е много полезен филтер за отрови, но внимателно с него, защото е калоричен като хляб. С картофите същи внимавай, въпреки, че не са много калорични. 100 грама кашу (въобще ядки) е с повече калории от 100 грама шоколад и има 50 грама мазнина. Ядките ядките са най-калоричното нещо на този свят (доста по-калорични и от захар). Сиренето има яко мазнина и е калорично като хляб.

Това обаче, че имат калории и мазнини не означава, че са вредни. В малки количества тези храни са много полезни. Например ядките са пълни с амонокиселини и спомагат за работата на организма и метаболизма. 100 грама ядки на 10 дни са просто задължителни за добрата работа на организма. Сирене също трябва да се яде.Изварата от сирене е перфектната храна, Има полезните вещества насиренето, няма много сол и не е мазна. Малко калории има (сиренето има калории колкото хляба)

Общо взето от всичко дори и сладко трябва да се яде, но не трябва да се прекалява, трябва да се пие много вода и да се спортува. Не трябва да се пуши и пие. Солта е най-вредното нещо натози свят. Но пък без една мини лъжичка сол на ден не може. Носи натрий на организма. В големи количества води до задържане на вода и запушване на кръвоностните съдове. Солта е основен причинител на инфаркти и инсулти...

Купувай си хляб по стандарт и мляко по БДС. Млякото е прекрасна храна. Протеини не ти трябват на прахчета, а упоритост ти трябва. Избягвай пилешкото месо и въобще яж не много месо само 2 пъти в седмицата. Не че месото е лоша храна, но няма чисто. Фрашкано е от хормони и антибиотици. Най-страшно е пилешкото ляво бутче (там боцкат естрогени да расте бързо). А това са женски полови хормони и правят момчетата педерастчета.
    Няма как да се храниш напълно здравословно, но колкото можеш. И не прекалявай със сладкото. Яж колкото да има в организма за да ти става пи.... както се казва и да не ти е психологическа дупка, че не трябва да ядеш.

ако пиеш пий бира или червено вино
    ако можеш се снабди с истинско червено вино отсело
    то е много вкусно и много полезно (естествено в малки количества)

имаш много идиотски зърна
    иде ми да ги хвана и извия

Като цяло, всичко е грешно... на теб половината неща в света са ти най-вредните...
    Не я/го слушай

Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението

Като цяло, всичко е грешно... на теб половината неща в света са ти най-вредните...
    Не я/го слушай
    Я по-добре огледай таблиците с калории и мазнини

http://spidersport.com/calories.php

и се образовай малко за някои неща

По-малко сол в храните може да спаси милиони от инфаркт
    http://zdraven.pogled.info/news/1636...oni-ot-infarkt

Недостигът на сол също е вреден
    http://www.zdrava.bg/zabolyavaniya-i...shto-e-vreden/

Преяждаш с пилешко - ставаш гей
    http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%...B3%D0%B5%D0%B9

Хванби прочети малко и тогава давай мнения за неща, които не разбираш... Аман от неграмотници и неразбиращи, които само им знае устата, а никакво покритие. Много ти отива картинката.

Ето ти още малко белким поумнеш.

http://www.novini.bg/news/64427-%D1%...%BA%D1%82.html

Мега фен
    Хаха , това с пилешкото кърти ) Не съм чел,ама сигурно заради естрогена и циците или може заради друго,понеже сайта който си дал има точно толкова валидна информация колкото и космополитан )

Трябва да си имам една ферма с добитък,че тогава да видите как раста

Редовно тичане, спортуване, коремни преси. Лостове задължително ако искаш да се оформиш. И избягвай да ядеш мазни храни и пържени боклуци. Пий много вода и яж повече плодове и зеленчуци !

Мега фен
    Лостове задължително ако искаш да се оформиш хахахаха

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Лостове задължително ако искаш да се оформиш хахахаха
    Нещо смешно ли казах ? Ако не си наясно, street fitnessa е за релеф (оформяне). Поредната заблудена душа която говори и пише преди да помисли!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Нещо смешно ли казах ? Ако не си наясно, street fitnessa е за релеф (оформяне). Поредната заблудена душа която говори и пише преди да помисли!
    Оф плажен,вземи прочети две-три неща,че ставаш смешен...

anonymous546178
    Guest
    babati нещо аргументите ти за пилетата още се губят... малко все едно бабите ми го разказват (малко игра на думи се получи) да видим сега кое от твоето е грешно:
    Сиренето е високо калорийно, обаче въглехидратите му са 1.4 гр/100гр, което не знам до колко ти е известно е доста малко количество въглехидрати за продукт даващ 24.7 гр. белтъчини.
    Разкажи ми малко повече за солта, като се аргументираш със свестни източници
    интересна ми е и теорията за човек, който иска да отслабва да му препоръчваш хляб... това си е тъпичко откъдето и да го погледнеш
    а онова, че трябва да се избягва пилешкото ме разби.. ти сериозно ли го вярваш това ... наистина ли си толкова невеж(бях използвал няколко далеч по-обидни, но правилни думи, но реших да ги спестя, че току-виж си примрънкал, че те обиждам)

Мега фен
    Вече всеки чете в нета 1 страница и става професор

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Вече всеки чете в нета 1 страница и става професор

точно... познавам хора дето правят по 20 бройки на серия и ми обесняват как тренират за релеф с почивки по 4-5 минути
    то густо, то пусто

Мега фен
    Те като идат там на лостовете и само бъбрят.И във фитнеса ги има такива шматки..Отиде седне си пие кафенцето говори 4-5 минути ,направи една серия,пийне си ,говори си и си мисли вече,че тренира

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    в залата като ти рекс... голяма уста, малък бицепс
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ако тренираш както трябва, можеш да папаш всичко, честно казано. Тоест, ако изразходваш с упорити тренировки калориите, които ще натрупаш от муане, нямаш грижи. Кардио, тичане, лостове, коремни, лицеви опори. А това за храните по БДС - познавам хора, които работят с такива, толкова са еко, колкото са оригинални турските джапанки на женския пазар. Яж каквото ти душа иска, като те гледам си ектоморф, така че това не ти пречи. Все пак, от здравословна гледна точка, наблягай на домашното (последното си е житейска философия)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си