.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    маса се качва на маса. за моя мизерен опит съм разбрал, че ако искаш да растеж трябва да пиеш прясно мляко. ама не ей тай по 1 часа, ми минимум по 2 литра пълномаслено мляко на ден. ако стигаш 3-4 е добре, но трябва да бъде пълномаслено млякото.

Мега фен
    Имаше една система за качване,дето се пиеше по 4,5 литра (един галон се води май) всеки ден в продължение на 25 дена и после се ползва svunt shake в чийт система няколко пъти седмично (за повишаване на общите седмични калории)

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    бате не беше нужно да я показваш тая снимка ;ddd
    Цитирай Първоначално написано от kosich Виж мнението
    Защо да съм 53? о.о 62 кг съм.

така де, да не спамим темата, ако ти мязам на 53, браво. Всеки си има мнение.

inb4 kosich is a phaggot. xd
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Ако искаш да направиш релеф намали въглехидратите и наблегни на протеина и мазнините..
    Само сутрин и на обяд консумирай въглехидратни храни (овес, пълнозърнест хляб, кафяв ориз, картофи)..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Най-лесното.. Отиди при свестен инструктор, кажи му какво точно искаш и той да ти направи програма.. Иначе по темата всеки си има мнение и никога не можеш да знаеш кое е правилно. Специалист ти трябва, който да има много опит и да ти каже какво, как и колко..... Той трябва да може да ти направи хранителна диета, програма и всичко като хората...

anonymous546178
    Guest
    ^лошото е че 90% от инструкторите ще ти кажат пълните глупости, защото:
    а) са некомпетентни и брутално тъпи
    б) а) и искат да ти пробутат някво лайно.
    Има хора във форума, които могат да изкажат в пъти по-компетентно мнение от инструктор в кварталната зала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си