.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

По принцип имах предвид привличане а не привързаност. Но май няма разлика :/ ?
    Иначе за момичето :
    * В различни класове сме
    * В междучасията и казвам това онова (много хубави дрешки; грим и т.н.). В началото беше просто да се пошегувам, и тя не реагира никак (пълен игнор ). Но вече като и казвам нещо се смее и ми отговаря.
    * Когато ме игнорираше реших да я обарвам леко по врата или просто някъде за да ме забележи (и пак на шега разбира се), а тя ми бие шамар през ръката (леко разбира се). Сега си позволявам повече (задник , гърди където ми отиде ръката) и тя пак ми се смее (приятелски) и ми подхвърля някакви смешки.

Странно от от 1-2 седмици постоянно я сънувам, и искам да да се шегувам с нея и да я обарвам по често .
    Та това се чудих любов ли е или привличане .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Th3Bl00D Виж мнението
    По принцип имах предвид привличане а не привързаност. Но май няма разлика :/ ?
    Иначе за момичето :
    * В различни класове сме
    * В междучасията и казвам това онова (много хубави дрешки; грим и т.н.). В началото беше просто да се пошегувам, и тя не реагира никак (пълен игнор ). Но вече като и казвам нещо се смее и ми отговаря.
    * Когато ме игнорираше реших да я обарвам леко по врата или просто някъде за да ме забележи (и пак на шега разбира се), а тя ми бие шамар през ръката (леко разбира се). Сега си позволявам повече (задник , гърди където ми отиде ръката) и тя пак ми се смее (приятелски) и ми подхвърля някакви смешки.

Странно от от 1-2 седмици постоянно я сънувам, и искам да да се шегувам с нея и да я обарвам по често .
    Та това се чудих любов ли е или привличане .
    Нито едно от двете. Валдес ти го каза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си