.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен Аватара на mrankoniiii

Помощ, обарва ме!

Така аз съм момиче на на 17 г. руса със сини очи не много висока имам си цици стегнато дупе защото тренирам (не се хваля ) Та ето го и проблема значи имам брат който е на 12 г. и е станал .... Иска постоянно да го прегръщам и ме пипа я за циците я за дупето и постоянно ме обарва и това стана от както разбра , че съм го правила . Иска да седи до мен и постоянно се опитва да ме пипа на всякъде моля дайте ми съвет как да го отблъсна най-деликатно без да ме разбере погрешно
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    брат ти иска да се натискате?
    DAFUQ
    Шляпни му два шамара, свали го на земята и му кажи да си намери гадже..
    брат и сестра сте все пак..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Една приятелка има същия ''проблем'' само, че брат и е на 10
    Не е кой знае какво.. даже е смешничко. Все пак едва влизат в пубертета.
    Според мен и да му обясняваш няма да те разбере.

Колкото повече внимание обръщаш на дразнителя, толкова повече те дразни..

Абе удари му 2 шамара и готово.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Как така да разбере погрешно Може ли човек да разбере погрешно, че не трябва да обарва сестра си ?
    Мда.. шамарите са добра идея, трябва да свиква от сега

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    удари му една..да му мине
    6б3З10

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Така аз съм момиче на на 17 г. руса със сини очи не много висока имам си цици стегнато дупе защото тренирам (не се хваля )
    И аз така помислих.

Иначе по темата: Сядаш и разговаряш с него! Обясни му, че това което иска не е нормално/позволено. На 12 не е чак толкова малък, за да не те разбере. Предполагам вече мастурбира, за това му кажи, че това е интимен процес, който трябва да върши сам, а не да показва видно желанията си. Той тепърва влиза в пубертета и това, че има някакво влечение към теб е напълно нормално. Твоя работа е обаче да му обясниш тези неща, а не да го оставяш да се заблуждава и да те тормози.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    При следващият му опит да те обарва му удари един шамар, едва ли ще се осмели да повтори след това.

Както ти казаха преди мен-едно шамарче и да слезне малко на земята.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на babati
    Брат ти е такава възраст, че има нагон и не може да мисли. Като бях малък (на 12)с братовчедка ми(с една година по-малка) и досвирки стигнахме. В момента е доста неудобна темата за секс между нас въобще и общи приказки и като някой заговори ние гледаме гузно и се правим, че не си спомняме. Брат ти не е дефектен и с времето това ще отшуми. Шамарите и заплахата, че ще кажеш на тате не са лоша идея.

Повече от фен Аватара на babati
    Yesika

ако на 14 стане по-силен от нея(не ми се вярва) може и да и свали гащите. Но да я на... едва ли ще успее. До 15-16 ще му дойде акъла със сигурност.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    дете което са го треснали хормончетата тва е ^^
    свали го на земята с един удар както казаха по-горе

btw сетих се как когато бях на гости малкото 5 годишно момченце като го гушнах взе да ми дърпа деколтето и да гледа вътре

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ
    когато бях на гости малкото 5 годишно момченце като го гушнах взе да ми дърпа деколтето и да гледа вътре
    ще гледа я, сега му се е паднало, понеже е малък му е простено все едно неразбира какво прави
    6б3З10

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А бе вие сериозни ли сте бе... К'ви са тия теми, олеле

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii
    Иска да седи до мен и постоянно се опитва да ме пипа на всякъде моля дайте ми съвет как да го отблъсна най-деликатно без да ме разбере погрешно.
    .

Ти си много зле ! Я ми кажи ти, кой е тоя погрешния начин по който може да те разбере ? Той ти е брат, ръцете му нямат място нито на задника ти, нито на циците ти !! Има само един начин по който може да те разбере и той е ПРАВИЛЕН. Обясни му го ти, или родителите ти !! Опазил Господ.. и как така малкия ти брат на 12 години, разбира че си правила секс? Тъпа ли си ? Не ! Много ли ? ДА !

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    я дай снимка
    то густо, то пусто

ААХАХАХАХХААХ
    ХААХАХАХХ
    АХАХАХААХАХАХХ

СКАНДАЛНО !!

я верно пусни една снимка, интересно ми е брат ти кво толкова е видял че да ти налита

По-добре говорете. Според мен шамарите не са решение. (:

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    намушкай го в гъза с нож ама 2-3 санта да му влезне да си знае
    то густо, то пусто

Ох , де да имах и аз такава сестра....

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Така аз съм момиче на на 17 г. руса със сини очи не много висока имам си цици стегнато дупе защото тренирам (не се хваля )
    Никак даже. :Д

Говори с него, ако пак продължава-шамаросай го.

Голям фен Аватара на notlike
    Тая история е тип "сподели.бг". Толкова много теми имаше от този вид там, че направо се чувствах паранормален с това, че се държа добре със сестра си. Да говориш на навлизащ в пубертета е доста трудно, особено ако има малък умствен капацитет, а брат ти, кофти ми е да го кажа, е нещо от сорта (освен ако обарването на собствената ти сестра изисква висша мисловна дейност). В този ред на мисли няма да е зле да поиграе малко Пинко(шамарът), а пък ако не става - по-хард. Кажи на баща си, той ще вкара брат ти в пътя набързо
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Някак си ми се струва почти нереално. Не трябва да се стига до втори път, още първият път няколко шамара, обясняваш му за какво става на въпрос и толкова.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Лепни му два шамара бе хахахаа

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен
    Пусни му или спри да пускаш , на когото и да еи няма да има причина да те бара поече

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Благодаря на всички отново се опита да ме обара обаче този път му ударих един шавар направи се малко на изненадам , но разбра защо го ударих
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си