- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ, обарва ме!
Така аз съм момиче на на 17 г. руса със сини очи не много висока имам си цици стегнато дупе защото тренирам (не се хваля ) Та ето го и проблема значи имам брат който е на 12 г. и е станал .... Иска постоянно да го прегръщам и ме пипа я за циците я за дупето и постоянно ме обарва и това стана от както разбра , че съм го правила . Иска да седи до мен и постоянно се опитва да ме пипа на всякъде моля дайте ми съвет как да го отблъсна най-деликатно без да ме разбере погрешно
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Една приятелка има същия ''проблем'' само, че брат и е на 10![]()
Не е кой знае какво.. даже е смешничко. Все пак едва влизат в пубертета.
Според мен и да му обясняваш няма да те разбере.
Колкото повече внимание обръщаш на дразнителя, толкова повече те дразни..![]()
Абе удари му 2 шамара и готово.
И аз така помислих.
Иначе по темата: Сядаш и разговаряш с него! Обясни му, че това което иска не е нормално/позволено. На 12 не е чак толкова малък, за да не те разбере. Предполагам вече мастурбира, за това му кажи, че това е интимен процес, който трябва да върши сам, а не да показва видно желанията си. Той тепърва влиза в пубертета и това, че има някакво влечение към теб е напълно нормално. Твоя работа е обаче да му обясниш тези неща, а не да го оставяш да се заблуждава и да те тормози.
И спря да се върти за миг земята..
При следващият му опит да те обарва му удари един шамар, едва ли ще се осмели да повтори след това.
Както ти казаха преди мен-едно шамарче и да слезне малко на земята.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Брат ти е такава възраст, че има нагон и не може да мисли. Като бях малък (на 12)с братовчедка ми(с една година по-малка) и досвирки стигнахме. В момента е доста неудобна темата за секс между нас въобще и общи приказки и като някой заговори ние гледаме гузно и се правим, че не си спомняме. Брат ти не е дефектен и с времето това ще отшуми. Шамарите и заплахата, че ще кажеш на тате не са лоша идея.
Yesika
ако на 14 стане по-силен от нея(не ми се вярва) може и да и свали гащите. Но да я на... едва ли ще успее. До 15-16 ще му дойде акъла със сигурност.
дете което са го треснали хормончетата тва е ^^
свали го на земята с един удар както казаха по-горе
btw сетих се как когато бях на гости малкото 5 годишно момченце като го гушнах взе да ми дърпа деколтето и да гледа вътре![]()
ще гледа я, сега му се е паднало, понеже е малък му е простено все едно неразбира какво правиПървоначално написано от пAteNцЕ
6б3З10
А бе вие сериозни ли сте бе... К'ви са тия теми, олеле![]()
.Първоначално написано от mrankoniiii
Ти си много зле ! Я ми кажи ти, кой е тоя погрешния начин по който може да те разбере ? Той ти е брат, ръцете му нямат място нито на задника ти, нито на циците ти !! Има само един начин по който може да те разбере и той е ПРАВИЛЕН. Обясни му го ти, или родителите ти !! Опазил Господ.. и как така малкия ти брат на 12 години, разбира че си правила секс? Тъпа ли си ? Не ! Много ли ? ДА !
я дай снимка
то густо, то пусто
ААХАХАХАХХААХ
ХААХАХАХХ
АХАХАХААХАХАХХ
СКАНДАЛНО !!
я верно пусни една снимка, интересно ми е брат ти кво толкова е видял че да ти налита
намушкай го в гъза с нож ама 2-3 санта да му влезне да си знае
то густо, то пусто
Тая история е тип "сподели.бг". Толкова много теми имаше от този вид там, че направо се чувствах паранормален с това, че се държа добре със сестра си. Да говориш на навлизащ в пубертета е доста трудно, особено ако има малък умствен капацитет, а брат ти, кофти ми е да го кажа, е нещо от сорта (освен ако обарването на собствената ти сестра изисква висша мисловна дейност). В този ред на мисли няма да е зле да поиграе малко Пинко(шамарът), а пък ако не става - по-хард. Кажи на баща си, той ще вкара брат ти в пътя набързо![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Някак си ми се струва почти нереално. Не трябва да се стига до втори път, още първият път няколко шамара, обясняваш му за какво става на въпрос и толкова.
Лепни му два шамара бе хахахаа
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън