.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Таааа.. аз да възродя темата, а може би и сериозността й или пък да дам отговори на някой въпроси:

1. Бийтълс винаги са били и ще бъдат велики, независимо от славата им!
    2. Една позната сравни Бийтълс с Бруно Марс и просто аз се сетих за тая случка..
    3. Не съм някакъв с възгледите на баба ми.. Слушам и "нова" музика, но е далече от Лейди Гага, Риана, Джъстин Бийбър etc.
    4. Да, в днешно време се прави хубава музика, но не от Лил Уейн, 50 Cent или пък Ники Минаж..
    Принципно, всичко си е въпрос на вкус.
    Но според мен, една звезда си е звезда, когато се говори за нея и 40 години след като е издала последния си сингъл.
    Стискам палци и на Бийбър, и на Гага, да са известни на внуците ми така, както са ми известни днес на мен. Ама малко се съмнявам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на RedArmy
    Аз им стискам палци максимум до 1 година да се потънат там, откъдето изпълзяха - от дълбините на канала
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на sashko705
    И след като потънат- нови ше излезнат... комерсиалната музика винаги ше се прави и винаги ше има кретени, които да я слушат... т'ва няма как да се промени за съжаление..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аха,значи щом слушаме комерсиална музика сме кретени,така ли?Желязна логика вадиш,чУЕк.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на sashko705
    Ами да бейсикли. Умните хора слушат смислена и стойностна музика, а не Джъстин Бийбър... кажи ми някоя комерсиална песен, в която има едновременно талант и смисъл и е направена в близките 2-3 години.. (освен песните на Адел), защото аз мога да ти изброя адски много песни, които не са комерсиални, но съчетават и талант, и смисъл, и са направени скоро..
    Последно редактирано от sashko705 : 06-08-2012 на 18:35

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си