- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой може ли да ми обясни...
Принципно, всичко си е въпрос на вкус.
Но според мен, една звезда си е звезда, когато се говори за нея и 40 години след като е издала последния си сингъл.
Стискам палци и на Бийбър, и на Гага, да са известни на внуците ми така, както са ми известни днес на мен. Ама малко се съмнявам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз им стискам палци максимум до 1 година да се потънат там, откъдето изпълзяха - от дълбините на канала![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
И след като потънат- нови ше излезнат... комерсиалната музика винаги ше се прави и винаги ше има кретени, които да я слушат... т'ва няма как да се промени за съжаление..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Аха,значи щом слушаме комерсиална музика сме кретени,така ли?Желязна логика вадиш,чУЕк.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ами да бейсикли. Умните хора слушат смислена и стойностна музика, а не Джъстин Бийбър... кажи ми някоя комерсиална песен, в която има едновременно талант и смисъл и е направена в близките 2-3 години.. (освен песните на Адел), защото аз мога да ти изброя адски много песни, които не са комерсиални, но съчетават и талант, и смисъл, и са направени скоро..
Последно редактирано от sashko705 : 06-08-2012 на 18:35
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon