- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Важно !!! НПМГ
Здрасти, искам да питам хората които учат в НПМГ с какъв успех са влезнали в биология , защото много се притеснявам , по БГ на външното имам 4,854, а по Математика 3,250 , по Биология за годината 6,00 , обаче не зная на вътрешния испит колко ще имам и затова питам с какъв най- нисък бал се влиза в тая паралелка и да си стискам палци, че .....страшна работа . Много се притеснявам щото ме кефи тая палелка и искам там , ама ще видим дай боже да влезна.
И ти ли искаш там? Аз направих изпита, не е чак толкова труден. Миналата година минималният бал за тази паралелка е бил 28 и нещо. Пресмята се по този начин: Оценка МАТ от НВО + Оценка БЕЛ от НВО + 3xОценка Биология от вътрешен профилиращ изпит + Оценката по Биология за годината. Да речем че имаш петица на вътрешния профилиращ изпит, тогава балът ти е 29.15. Най-вероятно ще те приемат. Айде успех, пък догодина ако влезеш и аз вляза ще се видим.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
Vassy, ако съдя по бала от миналата и по-миналата година, вече можеш да се наречеш зайка на НПМГ
Don't hate the hacker,
hate the code!