.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

приятели - предатели

Някога били ли сте предавани от човека, на който сте имали най-много доверие ? Ако сте били как се справихте ? Аз почти винаги съм била предавана от един и същи човек и незнам как да се справя . Всеки път се правя, че не е станало и се опитвам да го забравя, но вече незнам дали да и кажа , но се колебая защото неискам да я загубя ...

амии не съм слава Богу и дано не съм :х иначе поговори с нея

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Глупава си. Щом всеки път биваш предадена от един и същи човек, защо просто не му/и теглиш една майна?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Случвало ми се е.

И е вярно, че боли и чувството е наистина неприятно, но просто веднъж случи ли се - втори път няма как да стане. Веднъж направил ли го е , си отива от живота ми завинаги.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ако му дадеш 2 шанс и той го пропилее значи не те заслужава като приятел да трудно е да оставиш старо приятелто , но ако човека срещу теб те наранява лъже и тн. Трябва да си намериш нов приятел
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ъ, на 10 ли си!? Щом те предава всеки път, защо още си й приятелка?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си