- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към жените..
Темата мисля, че не е за тук, но не намерих къде да я пусна и затова реших тук..има едно момиче на работа с която доста често ни се засичат погледите и на моменти когато сме на близо усещам как ме гледа и следи..и не знам какво си мисли и какво си мислят жените в такива случаи,кога наблюдават така някого, защото не съм много запознат нямал съм много връзки..мисля, че е на 27-8 години, а аз съм на 20, работа най-гадната,кофти и ниско платена работа там..със сигурност знам, че си има приятел даже ако не е и женена..дали да отида да я заговоря да искам да се запознаем..което мисля, че няма да го направя де но искам да кажете така като се заглеждате в някой това е защото.. ?Защото при нас нали по скоро може да е на принципа "е та ако ми падне.." или нещо такова... ако може да пишат жени и момичета над моята възраст ще съм благодарен..![]()
Вероятно се интересува от теб .. поговори с нея ,, опознай я и чак тогава ще разбереш дали е обвързана и т.н.Успех !
Заговори я като начало, запознайте се, покани я на кафе... ние няма как да ти кажем какво си мисли тя...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може просто да те намира за симпатичен. Жените обичат да гледат. Но това далеч не значи, че се интересува от теб. Или по-точно от някакъв сорт връзка с теб.
Дето се вика: може да е на диета, но това не й пречи да гледа менюто.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ Съгласна съм.
Още повече, че тя е доста по-голяма от теб. Може да има разлики в начина ви на мислене и всичко останало. А и щом знаеш, че си има приятел, за какво ти е да се вреш между шамарите и да си създаваш проблеми?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен, просто си й симпатичен , но само толкова , ако си има приятел въобще не се занимавай, пък и е доста по голяма от теб. Според мен ще имаш по-голям успех с момиче на твоята възрастУспех !