- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смятате ли че голямата разлика в годините може да провали любовта на двама души?
Не съм те захапала за нищо, просто отбелязвам, че не всичко, което ни пише по профилите е вярно.
Авторке, аз имам позната, която вдигна сватба с човек 15 години по-голям от нея.
Заедно са от около 3 години мисля, обичат се ужасно много и си им личи.
Хич не се влияй от разликата и в никакъв случай не оставяй други да ти казват дали е правилно или не.
Риск печели, риск губи.
И спря да се върти за миг земята..
Е стига глупости бе хора, това че се случват такива неща не означава, че трябва да се поущряват. Хубаво имаш приятелка и дано са щастливи цял живот, но това не е нормално.
18 и 35. Красота.
Смятай кво иска и защо не го иска от жена, която може да му го даде.
много ме кефиш!
асл, плс:Д
по темата накратко: животът не е праволинейно движение. не е от точка А до точка Б, както е по-лесно да фигурира в главите ни. хората, които срещаш по пътя, ги срещаш в точно определен момент, те изпълняват своя собствена роля в живота, съществото, съзнанието ти. в този смисъл срещите са важни, да бъдат осъществени, оползотворени, осмислени. всичко друго са романи на Джейн Остин, театралност и тесногръдие.
За мен не е нормално това... Човек с 10-15-20 години по-голям от теб има и повече акъл, и повече житейски опит, може да има желание за дете вече, а ти си... в такава крехка възраст и единственото, което евентуално ще ви свързва, е сексът.Не знам, аз не бих ходила с някой по-голям от мен с повече от 5 години.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Когато му дойде моментът, въобще не мислиш за годините. Без значение дали са 2,3,5,10,15. Ако двама души се обичат, нищо не може да ги спре. Да живееш според рамки е доста скучно! Затова животът е хубав - защото всичко е РАЗЛИЧНО и няма повтарящи се неща![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Нямате бъдеще, съжалявам да го кажа но е така. Просто се замисли къде ще сте след още няколко години ? Той ще прехвърли 40 а ти ще си студентка... Ами после ? Малка си, неопитна, влюбила си се. И въпреки всичко това, от тази връзка ще страдаш ти рано или късно.
Звучи прекрасно и силно идеализирано. Нямам против срещите с хора, които ни учат на нещо, в определен етап от живота, ама... силно ще си промениш мнението, когато си на около 40, примерно, и 18-годишната ти щерка ти заяви, че обича мъж на твоите години. Нека да е тесногръдие.
никога не съм предполагала че може да ми се случи да ходя с толкова по-голям от мен но просто в един момент се случи запознахме се доста време си кореспондирахме и когато се прибра от германия тук в нашия град решихме да опитаме заедно защото няма намерение да се връща там отново знам че разликата е проблем но в нашия случай е много по-различно
Ви добре ли сте бе хора.... има хиляди причини защо това не добре..., но според мен няма да издържите и година пак и да издържите ти си 11клас като завършиш училище човека сигурно ще почне да мисли за деца и ти това ли искаш като завършиш училище да почнеш да дундуркаш бебе![]()
Всички си мислят че в техния случай е различно.
Няма такова нещо. Една и съща плоча се върти и нещата се развиват по един и същи начин винаги. Различното е само за колко време става цялата чудесия.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хах, моите родители имат 20 години разлика, майка ми е била на 19, а баща ми на 39, когато са се запознали... Били са 4 години заедно, преди да се оженят, минали са през много трудности, имали са тежки периоди, много хора не са били съгласни с връзката им... Минали са почти 28 години от запознанството им и мога да кажа, че двамата се обичат много, чак на моменти е дразнещо))) Общо взето, са успели да докажат, че това не е било грешка. Така че, просто си се наслаждавай на пича до себе си, времето ще покаже дали сте един за друг или не. Така е при всяка връзка, без значение разликата в годините
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз имам връзка с 15 години по- голям от мене мъж вече от 2 години. Ти сама знаеш какво търсиш.. Аз лично се наживях, правих глупости, а сега искам стабилност и сигурност. Не ме плашат годините.. Ако имаш някакви конкретни въпроси може да пишеш на ЛС.
Отдавна съм разбрала, че годините не винаги имат значение. Не знам защо ви е насадено в главите това, че като е на 30 значи, че иска семейство и деца. Не всеки иска товаСъс сигурност ще има сблъсък между интересите на различни... поколения така да кажа. Но ако успявате да правите някакви компромиси, да се разбирате и да се обичате не мисля, че ще има проблем. Дори и да има проблем, би трябвало да се стараете да го разрешите. Всичко е до характер, всеки човек е индивидуален. + тва няма да имаш проблеми с това, че той няма да знае какво иска и т.н. поне така смятам аз. Е, ти може да имаш още такива терзания, но от негова страна се съмнявам да има. Покажи на родителите си, че на него може да се разчита и че е свестен (ако наистина е) и всичко ще бъде ок.
nigga stole my bike