- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно момче ...
В моя свят на това му викаме сарказъм... да си чувал за това непознато явно нещо за теб? Таа защо сарказъма присъства ли? Защото ми е много интересно (по-скоро смешно) когато едно "сърце" иска друго до себе си обаче вместо да седне и да си размъти сивото вещество в черепчето "сърцето" по-гори пита една група от непознати хора които хал-хабер си нямат кой и какъв е този "харесвания"... всички "по-сърдечни" тук дават съвети от подобието на "направи първата крачка... изрази чувствата си пред него и прочие" с цел да повдигнат самочувствието на тази/тоя... Е аз не съм от по-сърдечните а от тия "гадняри" които понякога се присмиват а друг път директно казват без сантименталности какво е положението! И ДА никога ама никого не е розово.... така че към авторката (отново) излизай от "света на въпросите" си и му кажи на оня.. ти си знаеш какво... А да не забравя - голям страх имате (поне повечето) - "ами ако ме зареже... ами ако не изпитва същото и бла бла" - Ето най-лесният вариант (поне за мен) - харесвал си някой... пишеш си намираш някакво връзка с него и т.н. после както по-горе някои споменаха си изразяваш чувствата ИИИИ ако те отреже няма ми изпадаш в депресия ами още на другия ден следващия/следващата бе!