Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
млъкни, бате..
Подкрепям умри. Авторе, и твоите представи са ужасно тъпи.

1. Девствен мъж се познава много по-лесно от такъв, който е правил секс. Не, не отиваш като първата лигла и му задаваш директен въпрос "Ебал ли си?". Въпросния девственик се познава по държанието му спрямо жените. Той няма да може да знае как да се държи, какво да каже, и как да си го поиска. Ще му липсва увереност и опит, които веднага ще си проличат и кажат - ох, вижте ме, не съм правил секс. Лъжи, мажи, прави каквото искаш - няма как да прикриеш тези признаци. Отделно че, когато дойде време за истинската част, повечето пак ще се сдухат.

2. Това с първия човек с който си го направил го помниш цял живот са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Същата глупост е и когато едно момиче заяви на приятеля си, с когото са заедно 1 година, че няма да прави секс, защото видиш ли, не е готова, но въпреки това много го обича. И аз съм момиче, и аз съм правила секс, и да ти кажа първия ми е вече и бивш и отдавна отписан и от живота, и от мислите/спомените ми.

3. Това с кое момиче би предпочел е отново помия. На бас се хващам че никога не би избрал това момиче, ако имаше възможност да избереш другото. Всички се правят на много велики и мили, казвайки че предпочитат характера пред външноста. Е, нека ти кажа нещо - трябва да бъдеш привлечен от нещо, което да те накара да опознаеш характера на даден човек. Ама ти може да си втория Айнщайн, да сии страшно добър и умен, обаче да изглеждаш като лайно и да се обличаш като такова - е никой няма да те забележи. Същото е и с момичетата - може да си ужасно мила, умна и добра, но да не си хубава въобще. И точно външния вид е фактора, който играе най-голяма роля. Освен, ако разбира се и двамата са грозни.

Колкото до последния ти въпрос - не го разбирам. Формулирай го по правилно. Надявам се поне това можеш.

Заключение: говориш като 16 годишно девтсвено момиче. Смешен си. И те съветвам да замълчиш.