.
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Чуденки?

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    млъкни, бате..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Подкрепям умри. Авторе, и твоите представи са ужасно тъпи.
    Заключение: говориш като 16 годишно девтсвено момиче. Смешен си. И те съветвам да замълчиш.
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Девствен мъж е половин мъж. Девствена жена е жена от, която нищо хубаво не може да извадиш. Върти го, печи го, но няма да ти даде това, което искаш. Следователно не ти трябва.
    Мале мале ама в този форум човек наистина може да се забавлява много.
    И това ми било теен форум (теен е де,хормоните яко ви бият в главите)
    Кога порастнаха малките,кога топнаха,и им го топнаха,кога започнаха да ебът квачките.
    Е,поне има някаква полза от тази тема де.Научих кои са девствените мацки в тоя форум,че ги има и че не са започнали да се праскат от 14-15 годишни,защото великите капацитети били казали че така щяли да бъдят готЯни.
    И върха на сладоледа...едно 16 годишно дИте дето проблема и бил че 16 годишният и набор бил девствен започна да ме поучава как да си формулирам въпросите нищо че когато съм бил на 10 тя е била на някое друго място.
    И между другото в това едно 16 годишно момиче приятелко моя да е девствена няма нищо лошо.Но нали в днешно време е важно да са ти го натъманили на 13.
    И между другото,въпреки съвпадението на годините (аз имам още малко до 26) автора на темата в раздел секс не съм аз.Но пък ако някои потребител е абсолютно сигурен че съм я писал аз нека да си каже и да си получи душевният оргазъм от това колко е велик.След това ако прецените да му повярвате може да ме линчувате или направо да ме убиете с камъни.
    И да...честно казано предпочитам да съм с девствена отколкото с рзпоретина.Може да си направитв изводите.
    Относно това дето ми го обяснявате за по красивата и по некрасивата.Не говоря за беззъба циганка.Красотата си е красота,но предпочитам да мога да си общувам с нея и да има някакво уважение.А не някоя, с която само си се боцкаме и не можем и пет думи на кръст да си кажем и само като ми види гърба да тича да се изчука с първият срещнат.
    И като последно ще кажа.Евала на тези момичета дето са на 20 и са се удържали да не се ебнат с първият срещнат ебач,който иска да си попълни бройка въпреки критиките на "преуспялите в живота".
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 09:42
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си