.
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Чуденки?

Threaded View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само си виж критериите - "да не ме прави на нищо и да не се държи с мен като боклук"? Така ли си свикнал, на такива ли си попадал? Това какво означава - че би бил с всяка, която не те прави на нищо ли? Еми, нямам думи. И съм сигурна, че и потенциалната ти приятелка би се възмутила.
    Страшно точно! Ако наистина си бил с всяка, която те е правила на нищо и се е държала като боклук с теб, то това говори много лошо за теб - показва, че си неспособен да разпознаваш човека стоящ срещу теб, показва че не можеш да подбираш приятелите и гаджетата си. А на 20 и кусур години това си е направо престъпление срещу самия себе си.

И Пантерката ти го каза. Прочети и поста няколко пъти, и особено следния абзац, и дано малко акъл ти се набие в главата.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, поздравления за всяка 20-годишна, за която светът се изчерпва с ученето и понятие си няма от мъже. Супер. После що раждали на 40? Ми, като се сещат на 20, че съществуват мъже, правят секс на 20-25, преживяват първите си разочарования, започват да формират критерии, евентуално имат няколко връзки, докато намерят подходящия за тях и... 'Ма да. Браво.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А това че мозъчето ти иска да е таква,защото вече си много пораснала е друг въпрос.Ходи в детската градина да ги поучаваш как се прави секс на 15 и е даже законно. Всъщност ти има ли някои, с който не си се скарала в твоя форум.Голяма злоба,голямо нещо и то само на 16.След 20 те виждам като една стара лелка дето само се чуди с кой да се заяде.Искрено им съчувствам на твоите гаджета.Ма не си мисли че като започнеш да излизаш с мъже всички ще те търпят такава вечно
    Мозъка ми не иска нищо. И да, има поне 30 редовни потребители, с които въобще не съм се карала. Ох, злоба било това Ми, нека. По-добре злоба от колкото такова тъпо разсъждаване и ограничение на умствените спобосности.
    След 20 ще бъда много повече от колкото ти някога ще бъдеш. Аз вече излизам с момчета, и ме търпят. Друг е въпроса, че ти не си мъж, и затова не би могъл и да търпиш жена, която отстоява позициите си, подбира аргументи и те слага в миша дупка.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-06-2012 на 11:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си