.
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Чуденки?

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam

Чуденки?

Забелязал съм че има хора,които се държат по еднакъв начин в реалността и в интернет.Има и такива обаче,които са по-общителни в реалността от в инернет или пък обратното в интернет отколкото в реалността.Това може да се каже че ми е разбираемо. Обаче се чудя за нещо. Какво показва едно нещо.В редките моменти в реалността,когато видите някои буквално да засиявате макар и не винаги да го показвате чак толкова явно, а в интернет да не "ъпгрейтвате" отношенията си.Един вид например...колкото и да ви пращат покани някъде да се правите че не ги забелязвате.Това признак на недостъпност ли трябва да е или какво?

И в реда на чуденките да задам още един въпрос.Вчера попаднах на една тема в раздел секс.Секса по някакъв начин е свързан с любовта така че въпросът може и за тук да мине.Та темата се казваше нещо от рода на Девствен на 26.
    Попрочетох коментарите та се зачудих дали и в раздел Любов смятате така. Има ли някаква задължителна възраст, на която човек трябва да е правил секс и ако не е правил това по-малко човек ли го прави?Защо? Задължително ли е да има някакви психични отклонения или да е супер лузъра че да не е успял/а да се дореди при положение че на хората не им го пише на лицата и ако сам/а не си каже другите само и единствено могат да гадаят? Мода ли е да си сменяш сексуалните партьори като носни кърпички в днешно време?Защо хората,който са харесвани от някои и друг по оборотен са харесвани от масата като че ли всеки си няма глава на раменете?Така май е устроена човешката психика.Защо девствеността отблъсква така някои хора и ги кара да се присмиват едва ли не на тези,които не са правили секс?Защо хората,който са го правили трябва да се считат за най-компетентни и най-знаещи и едва ли не да се считат за нещо повече от другите.? Без лоши чувства ще дам един пример от една друга тема:

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Най-добрата ми приятелка е свястна, не пуши, не пие, не се е*е, слуша техните и си чете книжки. Никога не е имала приятел. Ако не се лъжа, дори не се е целувала.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Как е възможно да ти е най-добра приятелка? Че тя не е способна да разбере половината от твоите проблеми.
    Интересно ми е.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-05-2012 на 10:27
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си