- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуденки?
Точно. Втора Хилари са Smilezzz или Fucckkk113 нещо си. И двете са мои набори, и двете с ужасно грешни представи. Заблудени до костите си са. Отблъсква ме такова мнение/държание.
Отделно, отново както спомена Пантерката, девствено момче няма как да ме впечатли/възбуди. Давам пример с едно девствено момче, с което се натискахме - натискаме се на пода, аз върху него всичко ОК. В следващия момент ме обръща, така че аз да съм с гръб на пода, а той сяда върху мене. Щях да си повърна червата не само от натиска, но и от глупостта му. Повече дори не го докоснах. Докато го науча, докато му покажа как да се държи, ще са минали месеци през които е много вероятно аз въобще да не съм изпитала удоволствие. Отбягвам девствените. Липсва им самоувереност. Това ме отблъсква.
Крайно, не крайно, напълно вярно си е. Факта че не си правил секс означава че не си бил в контакт с жена, което означава че не знаеш как да се държиш, което само по себе си означава че ти липсват самоувереност, решителност и мъжественост - всичко което привлича една жена в един мъж.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-05-2012 на 12:53