.
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Чуденки?

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    А НЗ ^^
    Но от както водя полов живот си промених мнението за много неща. Преди бях лигава романтичка, както си пише по книгите, сега такъв образ не го понасям. Сега съм просто...мега романтично същество с циничен дух. Т.е... роматничните вечери, розите и всичките подготовки са ужасна идея, която само би ме накарала да се почувствам неудобно и би убила всичко.
    Та мисля, че започването на полов живот, променя много човека. И в случая с 26 годишния девственик, едно момиче под неговата възраст, би стояла много по-зряло до него.

А относно първата част на темата...
    На живо ми е адски трудно да се отпусна пред който и да е. Тук мога да кажа всичко. На живо трудно се 'събличам' душевно и трудно се стига до... наистина истинското ми Аз.
    Но пък разгърна ли се пред някой съм като негово... духче/притежание/човече, което е суупер любвеобвилно и радващо се на човечето до него. И всъщност мисля, че се усеща кога е настъпил тоя момент, защото съм коренно различно същество. :>
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-05-2012 на 23:05
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си