- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуденки?
Подкрепям умри. Авторе, и твоите представи са ужасно тъпи.
1. Девствен мъж се познава много по-лесно от такъв, който е правил секс. Не, не отиваш като първата лигла и му задаваш директен въпрос "Ебал ли си?". Въпросния девственик се познава по държанието му спрямо жените. Той няма да може да знае как да се държи, какво да каже, и как да си го поиска. Ще му липсва увереност и опит, които веднага ще си проличат и кажат - ох, вижте ме, не съм правил секс. Лъжи, мажи, прави каквото искаш - няма как да прикриеш тези признаци. Отделно че, когато дойде време за истинската част, повечето пак ще се сдухат.
2. Това с първия човек с който си го направил го помниш цял живот са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Същата глупост е и когато едно момиче заяви на приятеля си, с когото са заедно 1 година, че няма да прави секс, защото видиш ли, не е готова, но въпреки това много го обича. И аз съм момиче, и аз съм правила секс, и да ти кажа първия ми е вече и бивш и отдавна отписан и от живота, и от мислите/спомените ми.
3. Това с кое момиче би предпочел е отново помия. На бас се хващам че никога не би избрал това момиче, ако имаше възможност да избереш другото. Всички се правят на много велики и мили, казвайки че предпочитат характера пред външноста. Е, нека ти кажа нещо - трябва да бъдеш привлечен от нещо, което да те накара да опознаеш характера на даден човек. Ама ти може да си втория Айнщайн, да сии страшно добър и умен, обаче да изглеждаш като лайно и да се обличаш като такова - е никой няма да те забележи. Същото е и с момичетата - може да си ужасно мила, умна и добра, но да не си хубава въобще. И точно външния вид е фактора, който играе най-голяма роля. Освен, ако разбира се и двамата са грозни.
Колкото до последния ти въпрос - не го разбирам. Формулирай го по правилно. Надявам се поне това можеш.
Заключение: говориш като 16 годишно девтсвено момиче. Смешен си. И те съветвам да замълчиш.
Абсолютно е така. Първата въобще не си я спомням. На улицата да я видя няма да я позная. Втората също. И не защото някой си ме е прецакал и го мразя и някви такива шитни. Просто.. не си го спомням. Секса е секс. Просто чисто ебане. С чувства или без.. секс е. Дори и да си влюбен е все тая. Пак мушиш - пак правиш кеф и на двама ви. Не цепя басма на тези, които се дърпат и се правят на интересни. Не понасям такива, които си пазят това между краката. Путка е. Цепнато с дупка и клитор. Първо се привличам от това, което е. Как изглежда и дали ме кара да се дървя тайно. Не гледам някоя с криви зъби и тем подобни. Какво, като на характер е готина? Аз характер не еба. Искам тяло, което да ме грабне и което да ми е кеф да барам.
Девствен на 26 не е нормално. Чачо беше казал нещо от сорта на това, че ако можеше да го направи на 10г (или там някви години беше) би го направил. И аз съм като него. Доста повече щеше да ми е от ползва от това да бутам колички в квартала и да бръмча като идиот с уста. Всеки е минал през този път, но като се замислим с авери стигаме до това, че сме били пълни идиоти.
Девствен мъж е половин мъж. Девствена жена е жена от, която нищо хубаво не може да извадиш. Върти го, печи го, но няма да ти даде това, което искаш. Следователно не ти трябва.
Последно редактирано от Irti : 06-06-2012 на 09:00
Мале мале ама в този форум човек наистина може да се забавлява много.![]()
И това ми било теен форум (теен е де,хормоните яко ви бият в главите)
Кога порастнаха малките,кога топнаха,и им го топнаха,кога започнаха да ебът квачките.
Е,поне има някаква полза от тази тема де.Научих кои са девствените мацки в тоя форум,че ги има и че не са започнали да се праскат от 14-15 годишни,защото великите капацитети били казали че така щяли да бъдят готЯни.
И върха на сладоледа...едно 16 годишно дИте дето проблема и бил че 16 годишният и набор бил девствен започна да ме поучава как да си формулирам въпросите нищо че когато съм бил на 10 тя е била на някое друго място.
И между другото в това едно 16 годишно момиче приятелко моя да е девствена няма нищо лошо.Но нали в днешно време е важно да са ти го натъманили на 13.
И между другото,въпреки съвпадението на годините (аз имам още малко до 26) автора на темата в раздел секс не съм аз.Но пък ако някои потребител е абсолютно сигурен че съм я писал аз нека да си каже и да си получи душевният оргазъм от това колко е велик.След това ако прецените да му повярвате може да ме линчувате или направо да ме убиете с камъни.
И да...честно казано предпочитам да съм с девствена отколкото с рзпоретина.Може да си направитв изводите.
Относно това дето ми го обяснявате за по красивата и по некрасивата.Не говоря за беззъба циганка.Красотата си е красота,но предпочитам да мога да си общувам с нея и да има някакво уважение.А не някоя, с която само си се боцкаме и не можем и пет думи на кръст да си кажем и само като ми види гърба да тича да се изчука с първият срещнат.
И като последно ще кажа.Евала на тези момичета дето са на 20 и са се удържали да не се ебнат с първият срещнат ебач,който иска да си попълни бройка въпреки критиките на "преуспялите в живота".![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 09:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!