Абсолютно е така. Първата въобще не си я спомням. На улицата да я видя няма да я позная. Втората също. И не защото някой си ме е прецакал и го мразя и някви такива шитни. Просто.. не си го спомням. Секса е секс. Просто чисто ебане. С чувства или без.. секс е. Дори и да си влюбен е все тая. Пак мушиш - пак правиш кеф и на двама ви. Не цепя басма на тези, които се дърпат и се правят на интересни. Не понасям такива, които си пазят това между краката. Путка е. Цепнато с дупка и клитор. Първо се привличам от това, което е. Как изглежда и дали ме кара да се дървя тайно. Не гледам някоя с криви зъби и тем подобни. Какво, като на характер е готина? Аз характер не еба. Искам тяло, което да ме грабне и което да ми е кеф да барам.
Девствен на 26 не е нормално. Чачо беше казал нещо от сорта на това, че ако можеше да го направи на 10г (или там някви години беше) би го направил. И аз съм като него. Доста повече щеше да ми е от ползва от това да бутам колички в квартала и да бръмча като идиот с уста. Всеки е минал през този път, но като се замислим с авери стигаме до това, че сме били пълни идиоти.
Девствен мъж е половин мъж. Девствена жена е жена от, която нищо хубаво не може да извадиш. Върти го, печи го, но няма да ти даде това, което искаш. Следователно не ти трябва.
Последно редактирано от Irti : 06-06-2012 на 09:00