Ох леле боже... Такива простотии не бях чела от сума време. Човек, на 26 години, ако всико е в реда на нещата и с малко късмет, приятеля ми ще започва опити да става татко. Не да заговаря момиче. Не да си търси първо гадже. Не да се чуди как да постъпва с едно момиче, а да гради семейство.

А за ранното започване на сексуален живот, скрийте се най-накрая с тоя морализъм. Не е ваша работа. Имам си една дружка, която овикаха за ку.рва в гимназията, че само ги въртяла, не знам си какво правела, 50% бяха измислици. Сега на 20 години, си има сериозен приятел на семейни начела, живеят заедно, работят и учат вече 2-3 години. А супер моралните девойки сега тепърва откриха, че имат п*тки, се скъсаха от изневери, от наживяване, от какви ли не простотии и потъпкаха извънредно свястни момчета. Та нея може да са и викали всякак, ама и минаха пуберските тъпотии до 17-18 и сега е уникална млада жена.

А на хората, които са били достатъчно зрели на 14-15 да изградят сериозна връзка, можеш само да завиждаш. Не всеки отваря крака за популярност. Даже, честно казано, са малко чак толкова простите. Това, че ти движиш в някакви кошмарно малоумни среди, пълни с невероятно тъпи кифли, не е проблем на никого.

Тъй като си лепнал мой цитат, да поясня: Въпросното момиче е една на милион. Тя е уникален случай. Причината да е девствена не се корени във "висок морал", а в проблеми с родителите. Тя е много жив човек, много усмихнат, много разбиращ, страхотен оптимист. Нито чете морал на всеки, който прави секс, нито се жалва как тя не прави, нито има някакви комплекси по въпроса. Тя си знае, че в един момент нещата ще си се наредят за нея и аз съм убедена в това. Който я хване нея, ще бъде късметлия. Ама повечето не са така.