.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Red face Края на годината..Как ще се обличаме и празнуваме ?:)

Наближава края на годината.. 7ми клас се разделят с старото училище..Няма начин да не празнувате,да се събирате някъде с приятели или до като ви раздават дипломите да сте се наконтили поне малко! Ето аз съм момиче ,7ми клас,и от няколко седмици,да не кажа месеци,се планира кой как ще изглежда и къде и как ще празнуват след завършването!Момичетата се контят .. момчетата празнуват!Изпитите минали .. ии лятото наближава!Аз ще съм с семпла рокличка - шарена на цветчета с сандалки с черни цветя!..Тъй като завършваме на 18 юни , всички седми класове ще празнуваме по-рано-на 15 Целия випуск ще се съберем на ресторант и дискотека - Танци манци И така..Сега е ваш ред да кажете дали ще се контите или ще идете по джапанки и спортен анцунг .> Напишете как ще празнувате и какви очаквания имате

Супер фен Аватара на scrooper
    Преди години ходихме на заведение и после гребахме на Ариана. Малцина се бяха наконтили По- важно е да се забавлявате и да се снимате.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Баси завършването, баси нещото.... голямо събитие

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Преди години ходихме на заведение и после гребахме на Ариана. Малцина се бяха наконтили По- важно е да се забавлявате и да се снимате.
    Да,но в нашето даскало е така.. :ДД

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    бахти
    в 7ми клас си направихме прощално тържество с подарък за класната, ревахме, пяхме "Учителко любима" и ходихме на сладкарница
    вие тука за много големи се взехте..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Преувеличавате.

Ще кажете, че е някакъв супер важен празник, който трябва да се отбележи. Я, се успокойте. На въпросната прощална вечер е по - добре и важно е да си изкарате добре, да се снимате и забавлявате, тъй като за последно сте всички на едно място. Поне за определено време. След това може пак да си организирате срещи и подобни.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на bwef
    На мен даже не ми се ходи, живея в малък град и тия хора ш ги виждам всеки ден, няма да ми липсват

нашия клас ще ходим до Пловдив :Д иначе и на мен ми се иска да имаме някакво парти ;д давайде предложения къде .. :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си