.
Отговор в тема
Страница 10 от 14 ПървиПърви ... 67891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 346
    Голям фен
    дъ фък ? може би кой ден съм роден :Д ?

и тъпи ли сте майна , характерът на човек е изграден в зависимост от средата в която израсне

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението

и тъпи ли сте майна , характерът на човек е изграден в зависимост от средата в която израсне
    ти си тъп майна и продължавам да се убеждавам в т'ва във всяка тема, в която пишеш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

преди да ръсиш обиди, можеше да пишеш асцедент в гугъл, асцедента се определя не само по деня в който си роден, но и в кой час, идиот такъв.

Ти си тъп и нахален, а това са две от най-лошите комбинации

Голям фен
    тва беше въпрос ? че се засягате , че сте тъши , кво показва ? не обичам да гоогълвам неща , които не са ми интересни. иначе съм богат и арогантен - комбинация , която малко хора оценяват =)

п.с. гледам се опитвате да пишете грамотно , ала не ви се отдава . научете малко правилото за пълен и кратък член

Мега фен
    Град
    <3
    тва беше въпрос ? че се засягате , че сте тъши , кво показва ? не обичам да гоогълвам неща , които не са ми интересни. иначе съм богат и арогантен - комбинация , която малко хора оценяват =)

п.с. гледам се опитвате да пишете грамотно , ала не ви се отдава . научете малко правилото за пълен и кратък член
    втф?! кой го казва О.О

Като не обичаш да 'гоогълваш' неща, които не са ти интересни, защо изобщо влизаш в тая тема?
    Знаеш ли коя комбинация е страшна? - тъп и самоуверен.
    4XCOKИ

Голям фен
    аз споделих коя зодия съм и коя е приятелката ми , нъл тъй ?

дефинирай тъп ? някой , който не се интерсува от странните ти интересите ти ? лул

Град
    София, България
    Последно го учих в 5-ти клас, преди ах, да, 4 години. Българския го забравям, заради чужбината, айде, съди ме. Пх, идиот.

'Наиш ли колко ми дреме какво имаш в джоба, щом всичко ти липсва в главата? Нищо чудно че попадаш на идиотки, ти самия ги привличаш като магнит. Имаш се за неуловим и непобедим, ама далеч не е така. Смъртен си както всички останали.

Не, тъп е някой който вместо да каже че въпросните интереси не са му по вкуса, започва да ги обижда

Голям фен
    не си права - хубавите ябълки , прасетата ги изяждат , хахаха

както и да е - не уважавам факта , че вярвате в звездите и зодиите . смешно ми е , че смятате , че те имат значение каква личност сме. айде контрирай ме , познавайки кой ден съм роден , без да гледаш рождената ми дата

Град
    София, България
    Никой не каза че вярваме в звездите и зодиите. Просто са ни интересни теориите. И гръцката митология ми е интересна, ама не си ме видял да се кланям на Зевс, принасяйки му кози в жертвоприношение, нали?

Не мога да кажа точно в кой ден си роден. Знам само че щом си телец, което автоматично поставя рожденната ти дата между 21 април и 21 май.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-26-2012 на 12:24

Аз съм рак, тя беше скорпион. Много задушават и командват тия скорпиони.. Тъпото е, че почти винаги хлътвам или по скорпион или по овен.

Мега фен
    Град
    <3
    не си права - хубавите ябълки , прасетата ги изяждат , хахаха

както и да е - не уважавам факта , че вярвате в звездите и зодиите . смешно ми е , че смятате , че те имат значение каква личност сме. айде контрирай ме , познавайки кой ден съм роден , без да гледаш рождената ми дата
    Ти сериозно ли!?
    Познаването на рожденната ти дата няма нищо общо с това дали вярваш или не. Ей за това си тъп! Щото не си запознат, но спориш.

И О-бясни ми за к'во го вкара тоя лаф за ябълките и прасетата?! ОМГ ТИ СИ АДСКИ ДЕЗОРИЕНТИРАНО същество, което говори супер несвързано ЧОВЕКО!

Никой никъде и никога не е споменавал дори тук, че човешкия характер зависи само и единствено от зодията. Това са пълни глупости. Ти си глупост.

Цялата тая работа е нещо, което нито е научно доказано, нито го пише в акта ти за раждане, няма важността на кръвните групи и всеки е свободен да си мисли каквото си иска. Това, че не го уважаваш е основния ти проблем. И аз не вярвам в бог, но уважавам хората, които го правят. Писнало ми е от тесногръди хора като теб, които са заврели главите си в задника си.

Това ми е интересно, това ми е любопитно, интересувала съм се достатъчно много на тая тема и ще използвам информацията, която знам както си искам.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от charcoal Виж мнението
    Аз съм рак, тя беше скорпион. Много задушават и командват тия скорпиони.. Тъпото е, че почти винаги хлътвам или по скорпион или по овен.
    "погледне ли те мъж-Скорпион трябва да си знаеш, че няма вече “аз”, има само “той и ти с него”. Всичко става както и когато той иска, а най-странното е, че ти напълно се съгласяваш, дори си някакси щастлив.
    Вярно, трябва поне това да си призная- със Скорпион се чувстваш като в прикзка, в началото е вълшебно. Всичко е различно, хубаво, нестандартно.-А след това…
    после даже е по-интересно. Започват хиляди измислици, увъртания дори не могат да се нарекат лъжи, не – Скорпиона е прекалено горд и егоцентричен, че да му се наложи да излиза от ситуации лъжейки. Той просто, ще заобиколи или премълчи неудобната му истина, или в най-добрия случай – ще си признае, че нещата май не се получават както ги е мислел."
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Риба и Овен- чакам разбор, Щруди.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Риба и Овен- чакам разбор, Щруди.
    ми... миии... по принцип овните стават за приятели... ама не съм сигурна за нещо повече, имам предвид между риба и овен... това е вода и огън... овена трябва да свикне с рибата и променливите й настроения, това че през повечето време е отнесена в някви други светове, а рибата да не е толкова тънкообидна и ...не знам ^ не ме кефи особено таЗ комбинация ^_
    4XCOKИ

Тя си е направо зла, но в живота всичко се случва.
    Мъжът риби е толкова отстъпчив, горкия. Много трябва да го юркаш и да му се качваш на главата, за да си замине. Много търпят издевателства тез' риби.

Иначе по принцип за тази комбинация.. според мен на самия Овен една риба би му се сторила скучна, защото е по-философски настрояна, по-домошарка, не кипи от енергия, не обича да я препират, често е флегматична.. и наистина, дори няма как да се обясни, но темпераментите са различни. Огън и вода, все пак.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Тя си е направо зла, но в живота всичко се случва.
    Мъжът риби е толкова отстъпчив, горкия. Много трябва да го юркаш и да му се качваш на главата, за да си замине. Много търпят издевателства тез' риби.

Иначе по принцип за тази комбинация.. според мен на самия Овен една риба би му се сторила скучна, защото е по-философски настрояна, по-домошарка, не кипи от енергия, не обича да я препират, често е флегматична.. и наистина, дори няма как да се обясни, но темпераментите са различни. Огън и вода, все пак.
    всъщност рибата има някаква нейна енергия, която не е свързана с енергичност, нда...
    и верно сме си флегматични ^^
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Blab
    о.О
    Калпазанка да ми прати дати на лс, че ми стана интересно, а напоследък започнах да разглеждам карти и аспекти в синастрията.
    //а ме съветваше да бягам от овена:Д
    ПП: впрочем, връщам се към първоначалното си мнение за овена от средноучилищните си години. крехки са, прелестни, истински красиви, всичко друго е фасада и его. яко копане изисква, но, надявам се, си струва.

Да, Риби имат енергия, наистина, но някак не заливат цялото пространство с нея, не я натрапват, не я пилеят, просто си я имат. Например страст към музиката, любов към танците и т.н. Те могат да са бъбриви на купон, приказливи, подскачащи насам-натам, но не им е trademark.
    А може и да го кажем така - Овен е свръхенергичен, на пара, на бързи скорости и обороти, просто пълен луд за връзване, неуморим, и Риби не смогват. Те обичат и много да си поспиват, и колкото и да са енергични, обичат спокойствието.
    Сми това са мои наблюдения върху знака върху хора, които с внимание съм оглеждала : D

Мега фен Аватара на Chacho
    Овните сме характерни с това, че имаме прилично количество козина.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    свръхенергичен, на пара, на бързи скорости и обороти, просто пълен луд за връзване, неуморим, и Риби не смогват. Те обичат и много да си поспиват, и колкото и да са енергични, обичат спокойствието.
    мхмхмхмхмм

не обичам някой хипер активен да е около мен
    като нещо, за което се чудиш на къде да гледаш бла

блаб, ако ти покажа моята карта, ще можеш ли да ми кажеш нещо по нея? ;о
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Овните сме характерни с това, че имаме прилично количество козина.
    също интелигентни и поетични:Д оценявам.

Щруди, сигурно, но няма да са мои думи, просто си разглеждам аспекти и следя за някакви константи.)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //а ме съветваше да бягам от овена:Д
    Точно щото имам огромен житейски опит с тоя знак
    Датите ги имаш

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами аз съм рак, а той е телец. раазбираме се идеално ! ♥

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ivalinamartinova Виж мнението
    Ами аз съм рак, а той е телец. раазбираме се идеално ! ♥
    странно ^^
    4XCOKИ

Тва на книга се води добра комбинация, по принцип : )
    Телците са достатъчно топли, все пак :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си