- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм рак,а тя е козирог.
Зодиакалният знак играе важна роля в:
-Характера
-Отношението
-Начинът,по който приемаш нещата
-Начинът, по който се справяш с нещата
-Психическата устойчивост
-Мирогледът ти
-Твоите силни и слаби черти
И така, кои два зодиакални знака образуват перспективна двойка?
-Овен си пасва добре с Лъв..
-Скорпионът води Телецът към рая..
-Рибите се нуждаят от Рак за спътник в живота..
-Стрелец открива рая във Водолей..
-Дева си пасва с Козирог..
-Близнаци и Везни са родени един за друг..
4XCOKИ
аз съм скорпион, а той лъв .. не бих повярвала, че ще се разбираме толкова добре, като цяло лъвовете са толкова вглъбени в себе си и са толкова самовлюбени .. но той не е такъв :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Телците много трудно успяват да изтърпят Скорпиона и общо-взето хем боли, хем сърби. Винаги след края на връзката изкарват Скорпиона по-черен и от дявола, а себе си - мъченици, ама вътрешно всеки път им трепти под лъжичката като се сетят.
Девата не си пасва с Козирог, и аз не знам що. Мъжът Козирог е такъв с главно М и респектират, ама тая тежест, която придават и тая студенина, която излъчват... блах. Аз съм супер сензитивно същество, обичам постоянно да ме пипат и да ми бърборят, пък с Козирог най-вероятно да залинея от мъка. Или от скука.
Мъж Дева с жена Козирог пък ми се струва още по-отвратно, две многострадални геновеви на едно място. Бая депресия ще падне. Накрая най-вероятно единия ще се обеси на тавана, а другия ще скочи от балкона в опит да се спаси.
Близнаци и Везни по никакъв начин не се ядва, независимо, че са въздушни. Мъжете Близнаци се дразнят от арогантността на жените везни и мислят, че самочувствието им няма покритие, пък везните мислят близнаците за недорасли, вдетинени и несериозни, което критично им се разминава с идеала за мъж. Пък жена близнаци с мъж везни е още по-малко вероятно, направо изключено.
За мъж близнаци - лъвица.
За жена везни - теле. Телците и без тва са като хипнотизирани от тях, влезе ли везна в стаята, където е телето, пиши го бЕгало общо-взето.
Абе, въобще, не знам кой я е измислил тая простотия, че най-перспективни били връзките земя-земя, въздух-въздух, огън с огън... По себе си съдя в случая, въпреки че май не е много редно, щото на мен слънчевият знак ми е един, а всичко останало е във всеки друг възможен зодиакален знак. :д
Аз съм водолей,а той е близнаци![]()
Изобщо не съм съгласна с теб. Майка ми и баща ми са везни и близнаци. Толкова си пасват на акълите, че не е истина. От друга страна аз като телец пък мога да ти потвърдя 100%, че във везните и като цяло във въздухарските зодии много рядко намирам нещо привлекателно.
Със скорпиони също нямам никакви допирни точки. Дори приятели нямам от тази зодия.
Не знам дали съм писала. Приятелят ми също е телец. Понякога имам чувството, че споря с огледалото.
Като се замисля всички, с които съм излизала досега все са били земни зодии.
Последно редактирано от Hayashi : 06-27-2012 на 12:33
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Авв, и ти ли си телец? Събрахме се тука, толкова много жени телци
Мда, казват че телеца най си подхожда с друг телец. Иначе аз имам приятел везни - познаваме се от 10 години, е наистина е голям въздухар. Не ми харесва като личност/човек/характер. Никога с нищо не се захваща сериозно, винаги другите са му виновни, а той е душичка, пада си по природните бедствия и драмите, клюкарка е. И приятел близнаци имам - ама вече хората обясниха по горе няколко неща за него. Странното е, че много добре се разбирам с близнаци. Може би въпросния има асцедент земен знак. Знам ли, но наистина са ни прекрасни отношенията.
Имам и приятелка скорпион, която познавам от 5 години. Властна е, иска все нейното да става, много е устата, много настоятелна, чак страх те хваща. Разбираме се, понякога се джафкаме, особено когато аз като телец се ядосам, а тя пък иска да наложи мнението си, което аз наистина много мразя. Иначе ме кефи като характер.
Аз съм скорпион, приятелката ми е козирог.
Принципно не се интересувам от зодии, но хора, които се интересуват са ми казвали неща и малко дори се шокирах, че имаше доста съвпадения, поне според моите виждания (които няма как да са напълно обективни).
Може ли да кажете нещичко, да видим дали ще познаете, стана ми интересно. : ))
Лъв и Овен как ли ше е? ;D
maDamn
Общо взето сме минали през всяка зодия в темата, що не прочетете и предишните страници? :3
4XCOKИ
Аз съм Водолей, а тя е Телец.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Върни се назад в темата и прочети. И двете зодии достатъчно ги сдъфкаха.
Аз се обаждам като черна станция, но с жена Везни държа 6-та година прекрасни отношения, три от които в любовен план. Where is your god now?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
4XCOKИ
^ Еми зависи. Аз съм телец, и се разбирам с телци отлично. Последните ми две връзки бяха с телци. Още една на хоризонта се очертава, и въпросния симпатяга е и той телецта така.
Ние по-властните и самовлюбени знаци сме толкова очаровани от себе си, че ако можехме сигурно щяхме да сме във връзка с огледалото. Така че нищо чудно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en