.
Отговор в тема
Страница 11 от 14 ПървиПърви ... 7891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 346
    аз съм везни, а той - водолей

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Тва на книга се води добра комбинация, по принцип : )
    Телците са достатъчно топли, все пак :Р
    Така е, така е, но докато им загрее реотана...
    т'ва е като да се опитваш да запалиш огън с пръчка, слама и кора от дърво
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ще успееш ама трудничко.

Супер фен Аватара на zoreto
    козирог ,а той е скорпион

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Аз съм рак,а тя е козирог.

Зодиакалният знак играе важна роля в:
    -Характера
    -Отношението
    -Начинът,по който приемаш нещата
    -Начинът, по който се справяш с нещата
    -Психическата устойчивост
    -Мирогледът ти
    -Твоите силни и слаби черти

И така, кои два зодиакални знака образуват перспективна двойка?
    -Овен си пасва добре с Лъв..
    -Скорпионът води Телецът към рая..
    -Рибите се нуждаят от Рак за спътник в живота..
    -Стрелец открива рая във Водолей..
    -Дева си пасва с Козирог..
    -Близнаци и Везни са родени един за друг..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Аз съм рак,а тя е козирог.

Зодиакалният знак играе важна роля в:
    -Характера
    -Отношението
    -Начинът,по който приемаш нещата
    -Начинът, по който се справяш с нещата
    -Психическата устойчивост
    -Мирогледът ти
    -Твоите силни и слаби черти

И така, кои два зодиакални знака образуват перспективна двойка?
    -Овен си пасва добре с Лъв..
    -Скорпионът води Телецът към рая..
    -Рибите се нуждаят от Рак за спътник в живота..
    -Стрелец открива рая във Водолей..
    -Дева си пасва с Козирог..
    -Близнаци и Везни са родени един за друг..

Изобщо не мисля, че се нуждая от рак за спътник в живота, колкото и да са ми приятни :>
    за стрелеца и водолея също не съм съвсем съгласна
    за скорпиона и телеца също... т'ва са два супер силни характери, които могат да започнат 3та световна...
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    аз съм скорпион, а той лъв .. не бих повярвала, че ще се разбираме толкова добре, като цяло лъвовете са толкова вглъбени в себе си и са толкова самовлюбени .. но той не е такъв :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Телците много трудно успяват да изтърпят Скорпиона и общо-взето хем боли, хем сърби. Винаги след края на връзката изкарват Скорпиона по-черен и от дявола, а себе си - мъченици, ама вътрешно всеки път им трепти под лъжичката като се сетят.

Девата не си пасва с Козирог, и аз не знам що. Мъжът Козирог е такъв с главно М и респектират, ама тая тежест, която придават и тая студенина, която излъчват... блах. Аз съм супер сензитивно същество, обичам постоянно да ме пипат и да ми бърборят, пък с Козирог най-вероятно да залинея от мъка. Или от скука.
    Мъж Дева с жена Козирог пък ми се струва още по-отвратно, две многострадални геновеви на едно място. Бая депресия ще падне. Накрая най-вероятно единия ще се обеси на тавана, а другия ще скочи от балкона в опит да се спаси.

Близнаци и Везни по никакъв начин не се ядва, независимо, че са въздушни. Мъжете Близнаци се дразнят от арогантността на жените везни и мислят, че самочувствието им няма покритие, пък везните мислят близнаците за недорасли, вдетинени и несериозни, което критично им се разминава с идеала за мъж. Пък жена близнаци с мъж везни е още по-малко вероятно, направо изключено.
    За мъж близнаци - лъвица.
    За жена везни - теле. Телците и без тва са като хипнотизирани от тях, влезе ли везна в стаята, където е телето, пиши го бЕгало общо-взето.

Абе, въобще, не знам кой я е измислил тая простотия, че най-перспективни били връзките земя-земя, въздух-въздух, огън с огън... По себе си съдя в случая, въпреки че май не е много редно, щото на мен слънчевият знак ми е един, а всичко останало е във всеки друг възможен зодиакален знак. :д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    странно ^^
    Да.Аз съм зодия рак.Мразя телци.Не се разбирам с нито един.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    И защото съм нахално копеле:

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    По принцип не вярвам много на хороскопите, но все пак искам да попитам, възможно ли е да се получи между мъж стрелец и жена близнаци?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз съм водолей,а той е близнаци

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Телците много трудно успяват да изтърпят Скорпиона и общо-взето хем боли, хем сърби. Винаги след края на връзката изкарват Скорпиона по-черен и от дявола, а себе си - мъченици, ама вътрешно всеки път им трепти под лъжичката като се сетят.

Девата не си пасва с Козирог, и аз не знам що. Мъжът Козирог е такъв с главно М и респектират, ама тая тежест, която придават и тая студенина, която излъчват... блах. Аз съм супер сензитивно същество, обичам постоянно да ме пипат и да ми бърборят, пък с Козирог най-вероятно да залинея от мъка. Или от скука.
    Мъж Дева с жена Козирог пък ми се струва още по-отвратно, две многострадални геновеви на едно място. Бая депресия ще падне. Накрая най-вероятно единия ще се обеси на тавана, а другия ще скочи от балкона в опит да се спаси.

Близнаци и Везни по никакъв начин не се ядва, независимо, че са въздушни. Мъжете Близнаци се дразнят от арогантността на жените везни и мислят, че самочувствието им няма покритие, пък везните мислят близнаците за недорасли, вдетинени и несериозни, което критично им се разминава с идеала за мъж. Пък жена близнаци с мъж везни е още по-малко вероятно, направо изключено.
    За мъж близнаци - лъвица.
    За жена везни - теле. Телците и без тва са като хипнотизирани от тях, влезе ли везна в стаята, където е телето, пиши го бЕгало общо-взето.

Абе, въобще, не знам кой я е измислил тая простотия, че най-перспективни били връзките земя-земя, въздух-въздух, огън с огън... По себе си съдя в случая, въпреки че май не е много редно, щото на мен слънчевият знак ми е един, а всичко останало е във всеки друг възможен зодиакален знак. :д

Изобщо не съм съгласна с теб. Майка ми и баща ми са везни и близнаци. Толкова си пасват на акълите, че не е истина. От друга страна аз като телец пък мога да ти потвърдя 100%, че във везните и като цяло във въздухарските зодии много рядко намирам нещо привлекателно.
    Със скорпиони също нямам никакви допирни точки. Дори приятели нямам от тази зодия.

Не знам дали съм писала. Приятелят ми също е телец. Понякога имам чувството, че споря с огледалото.
    Като се замисля всички, с които съм излизала досега все са били земни зодии.
    Последно редактирано от Hayashi : 06-27-2012 на 12:33
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София, България
    Авв, и ти ли си телец? Събрахме се тука, толкова много жени телци
    Мда, казват че телеца най си подхожда с друг телец. Иначе аз имам приятел везни - познаваме се от 10 години, е наистина е голям въздухар. Не ми харесва като личност/човек/характер. Никога с нищо не се захваща сериозно, винаги другите са му виновни, а той е душичка, пада си по природните бедствия и драмите, клюкарка е. И приятел близнаци имам - ама вече хората обясниха по горе няколко неща за него. Странното е, че много добре се разбирам с близнаци. Може би въпросния има асцедент земен знак. Знам ли, но наистина са ни прекрасни отношенията.

Имам и приятелка скорпион, която познавам от 5 години. Властна е, иска все нейното да става, много е устата, много настоятелна, чак страх те хваща. Разбираме се, понякога се джафкаме, особено когато аз като телец се ядосам, а тя пък иска да наложи мнението си, което аз наистина много мразя. Иначе ме кефи като характер.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз съм скорпион, приятелката ми е козирог.

Принципно не се интересувам от зодии, но хора, които се интересуват са ми казвали неща и малко дори се шокирах, че имаше доста съвпадения, поне според моите виждания (които няма как да са напълно обективни).

Може ли да кажете нещичко, да видим дали ще познаете, стана ми интересно. : ))

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Лъв и Овен как ли ше е? ;D
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението

Мега фен
    Град
    <3
    Общо взето сме минали през всяка зодия в темата, що не прочетете и предишните страници? :3
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Аз съм Водолей, а тя е Телец.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    детайлен хороскоп за момче телец и момиче овен ?

Град
    София, България
    Върни се назад в темата и прочети. И двете зодии достатъчно ги сдъфкаха.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз се обаждам като черна станция, но с жена Везни държа 6-та година прекрасни отношения, три от които в любовен план. Where is your god now?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

скорпиони и двамата
    KILLUMINATI !

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FlyingUnderpants Виж мнението
    скорпиони и двамата
    :3
    awwww

Винаги съм си мислела, че човек не може да търпи друг като него до него...

Например аз няма да изтрая някой с моя характер около мен, макар че си се харесвам...
    4XCOKИ

Град
    София, България
    ^ Еми зависи. Аз съм телец, и се разбирам с телци отлично. Последните ми две връзки бяха с телци. Още една на хоризонта се очертава, и въпросния симпатяга е и той телец та така.

Ние по-властните и самовлюбени знаци сме толкова очаровани от себе си, че ако можехме сигурно щяхме да сме във връзка с огледалото. Така че нищо чудно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си