awwww <3

ЗНАЧИ! ^^
Познавам... 10 скорпиона (за толкова се сещам, 3 са момичета)
Какво за тях... адски привлекателни, магнетични, очарователни, сексуални, обикновено зеленооки (омг сега се сещам, че наистина от тези, които познавам половината са със зелени очи, другите с кафяви). Когато са сериозни имат ебааааати готиното излъчване/поглед ewwww *подмокря се* хаха
Някои са приказливи, други също, но повече предпочитат да наблюдават и едва ли не да анализират хората. Можеш да им говориш 20 мин колко грешно са постъпили за нещо си и като цяло да им се ядосваш и обвиняваш и т.н, а те точно в 1 мин и две изречения да закопаят и да млъкнеш. хах
Искрени са. Могат да са брутални на думи, ако ги настъпиш, или по-скоро ако си прекрачил границата на търпението им. Но ако успееш да влезеш под кожата им (което мисля, че е МНОГО трудно), са мили, любвеобвилни, чувствени и могат да ти се разкрият напълно. Горделиви са. :> Нещото, което ме дразни в тях е, че някак се хвалят с хубавите неща, които имат независимо за какво става въпрос. Ако пък е човек, всее едно е негово притежание, все едно е предметче, или поне с такова впечатление съм останалО, сигурно греша. Един (които ми беше нещо като преподавател) открито ми каза: "Искам да си покрай мен, че като ме видят да ми завиждат" хах, някакво шеговито ест. С този същия сме си говорили мнооооого и на различни теми (и за окултни глупости включително^) и като цяло ми е уютно сред теЗ същества, но и някак под напрежение в същото време, защото не искам да ги разочаровам...
Властни са и оправни хах ^ На това им се възхищавам... имам чувството, че могат да се справят с всичко. Имат някаква очарователна тъмна страна. Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. Ако ги разочароваш, след това трудно можеш да ги ъъ спечелиш отново. Няма да се лигавят и да не ти говорят и да се държат като в 5 клас като ти се сърдят, ще си говорят с теб, ще се отнасят добре, но усетят ли, че се приближаваш твърде близо и лично, по-скоро биха ти били игнора и биха те отхвърлили... минало ти е времето, минал ти е шанса... малко е плашещо. :> Позитивни са, не са страхливи и всички, дори и жените са силни и своенравни. В никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. Мечтатели са, но реални такива, а не летящи безцелно в облаците... like me... И всъщност това ми харесва, защото... защото аз съм там горе в моята си реалност, в моя си свят... и те не биха искали да ме свалят от него, защото знаят, че ми харесва... по-скоро биха се качили за малко (в този ред на мисли са и адски толерантни), аз бих слязла също заради тях.. и някак... бихме се докоснали. : )
Ако почнат пък да разказват нещо, мога да стоя с отворена от удивление уста и да ги слушам цял ден...
Не съм сигурна дали са напълно верни... момичетата поне, които са ми споделяли са ми казвали, че са адски против изневерите и като цяло не биха си позволили нещо такова... докато момчетата... половината от тези, които познавам си се заглеждат открито по други момиченца, коментират ги също толкова открито, флиртуват с всяка и това изключително ме дразни и ме кара да се съмнявам. Един... дори двама, които са женени, изневеряват на жените си, но единия все пак твърди, че я обича... и му вярвам, но е грозно и ме дразни. Трети пък... с който имахме някаква кратка авантюра :> е като... някакво кученце, което ходи при всички да му се радват и да го погалят... а те как да не му се радват... хах. Дразнещо е. Аз съм изключително ревниво и си преживяявам всичко вътрешно. Не че трябваше, понеже нямаше нищо емоционално, но все пак...
Таа...скорпионите са сложни персони и е трудно да кажеш всичко. ^