.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 346
    Супер фен Аватара на bilqnavod
    Аз РАК, той - КОЗИРОГ

Аз - Рак, той - Телец.

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Аз РАК, той - КОЗИРОГ
    Как са нещата? Не е ли ужасно?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Аз РАК, той - КОЗИРОГ
    и ние сме така :3
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на Cloud9
    Аз не съм типичната Лъвица. Той е типичният Скорпион.Караме се.Много.Често.Викаме силно.Обичаме се още по-силно.Аз отстъпвам почти винаги.Той говори много,после съжалява за казаното. Честен и искрен е,аз послъгвам в името на мира.Обичам го.Наранява ме.Обича ме.Наранявам го.Зодиакът казва,че между нас няма бъдеще.Не вярвам в зодиаци вече...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Как са нещата? Не е ли ужасно?
    :Д качвам темата;Д

и двамата сме стрелци и двамата сме асцедент водолей.. такава забавна картинка сме, че не е истина. Важното - обичаме се отвратително много лигавим се страшно много, караме се от дъжд на вятър. Идеално ни е и на двамата. Така не се бях разбирала с никого

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз козирог, той стрелец.

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз - Дева, той - Близнаци. мазало е ;д

Аз съм водолей,а той е риби.Искам мнения,коментари....

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    аз ще се изкажа, защото с Пльок сме е една зодия и, по последни данни, споделяме общи характеристики.

мъжете скорпиони имат адското чувство за хумор, страстни са, но за разлика от други знаци, когато са влюбени, са моногамни, отдадени, посветени. в много отношения козирогът е сухарест, та един скорпион добре го отваря за себе си и света. предполагам, че праволинейността, стабилната основа, сериозността присъстват във връзката чрез/през козирога, докато скорпионът носи фриволността, някаква игривост и много страст (житейска, не единствено сексуална). друго, което си мисля (но не съм убедена в това си наблюдение), е, че скорпионът не е най-динамичният знак. да, той свободно общува с всички, намира общ език, енергията му привлича останалите (което в случая не е игра (овен), нито небрежарство (близнаци)), но не се натоварва много-много, поддържа известна хигиена в отношенията си.(също като козирога, в по-мека/лека/възприета степен). също, скорпионът обича да си доставя удоволствие, занимавайки се/крадейки време за своите неща, но за разлика от овен/близнаци/взела съм ги на подбив днес:Д той ясно е определил интересите си, ограничил ги е до няколко, от които не желае да се лиши, които е превърнал в част от живота си. а козирогът уважава реда, рутината (в най-добрия смисъл на думата) - тя свидетелства за постоянство, за изградено съзнание и характер, ако щеш, за сигурност. а сигурността е може би единственото нещо, от което един козирог се нуждае в каквито и да е взаимоотношения, за да съществува нормално, свободно, за да си позволи да се разгръща. в блиц е това, след ответ - повече:Д
    Скорпион съм и не смятам, че съм от най общителните. Иначе за хумора... Ммм не съм много съгласен, не винги се получава, обаче получи ли се направо ме заболява корема от смях.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    "погледне ли те мъж-Скорпион трябва да си знаеш, че няма вече “аз”, има само “той и ти с него”. Всичко става както и когато той иска, а най-странното е, че ти напълно се съгласяваш, дори си някакси щастлив.
    Вярно, трябва поне това да си призная- със Скорпион се чувстваш като в прикзка, в началото е вълшебно. Всичко е различно, хубаво, нестандартно.-А след това…
    после даже е по-интересно. Започват хиляди измислици, увъртания дори не могат да се нарекат лъжи, не – Скорпиона е прекалено горд и егоцентричен, че да му се наложи да излиза от ситуации лъжейки. Той просто, ще заобиколи или премълчи неудобната му истина, или в най-добрия случай – ще си признае, че нещата май не се получават както ги е мислел."
    Да, като цяло искам повечето пъти да се случи по мой начин, но не винги става. Да дадем пример: още не съм се обвързал с момичето, с което съм излезнал, но искам. И не се случва доста пъти е ставало така... Е явно нямам чар Но като се замисля... Може би просто пробвам рядко, което и да е било момиче, повечето ми приятели си пишат с по 3-4 на вечер, само и само да намерят нещо, което да ''боднът'', дори и да не си я харесват, само да е малко по-хубава и айде... Докато аз я се пробвам 1 момиче на месец, два, я не...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    awwww <3
    ЗНАЧИ! ^^
    Познавам... 10 скорпиона (за толкова се сещам, 3 са момичета)
    Какво за тях... адски привлекателни, магнетични, очарователни, сексуални, обикновено зеленооки (омг сега се сещам, че наистина от тези, които познавам половината са със зелени очи, другите с кафяви). Когато са сериозни имат ебааааати готиното излъчване/поглед ewwww *подмокря се* хаха
    Някои са приказливи, други също, но повече предпочитат да наблюдават и едва ли не да анализират хората. Можеш да им говориш 20 мин колко грешно са постъпили за нещо си и като цяло да им се ядосваш и обвиняваш и т.н, а те точно в 1 мин и две изречения да закопаят и да млъкнеш. хах
    Искрени са. Могат да са брутални на думи, ако ги настъпиш, или по-скоро ако си прекрачил границата на търпението им. Но ако успееш да влезеш под кожата им (което мисля, че е МНОГО трудно), са мили, любвеобвилни, чувствени и могат да ти се разкрият напълно. Горделиви са. :> Нещото, което ме дразни в тях е, че някак се хвалят с хубавите неща, които имат независимо за какво става въпрос. Ако пък е човек, всее едно е негово притежание, все едно е предметче, или поне с такова впечатление съм останалО, сигурно греша. Един (които ми беше нещо като преподавател) открито ми каза: "Искам да си покрай мен, че като ме видят да ми завиждат" хах, някакво шеговито ест. С този същия сме си говорили мнооооого и на различни теми (и за окултни глупости включително^) и като цяло ми е уютно сред теЗ същества, но и някак под напрежение в същото време, защото не искам да ги разочаровам...
    Властни са и оправни хах ^ На това им се възхищавам... имам чувството, че могат да се справят с всичко. Имат някаква очарователна тъмна страна. Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. Ако ги разочароваш, след това трудно можеш да ги ъъ спечелиш отново. Няма да се лигавят и да не ти говорят и да се държат като в 5 клас като ти се сърдят, ще си говорят с теб, ще се отнасят добре, но усетят ли, че се приближаваш твърде близо и лично, по-скоро биха ти били игнора и биха те отхвърлили... минало ти е времето, минал ти е шанса... малко е плашещо. :> Позитивни са, не са страхливи и всички, дори и жените са силни и своенравни. В никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. Мечтатели са, но реални такива, а не летящи безцелно в облаците... like me... И всъщност това ми харесва, защото... защото аз съм там горе в моята си реалност, в моя си свят... и те не биха искали да ме свалят от него, защото знаят, че ми харесва... по-скоро биха се качили за малко (в този ред на мисли са и адски толерантни), аз бих слязла също заради тях.. и някак... бихме се докоснали. : )
    Ако почнат пък да разказват нещо, мога да стоя с отворена от удивление уста и да ги слушам цял ден...
    Не съм сигурна дали са напълно верни... момичетата поне, които са ми споделяли са ми казвали, че са адски против изневерите и като цяло не биха си позволили нещо такова... докато момчетата... половината от тези, които познавам си се заглеждат открито по други момиченца, коментират ги също толкова открито, флиртуват с всяка и това изключително ме дразни и ме кара да се съмнявам. Един... дори двама, които са женени, изневеряват на жените си, но единия все пак твърди, че я обича... и му вярвам, но е грозно и ме дразни. Трети пък... с който имахме някаква кратка авантюра :> е като... някакво кученце, което ходи при всички да му се радват и да го погалят... а те как да не му се радват... хах. Дразнещо е. Аз съм изключително ревниво и си преживяявам всичко вътрешно. Не че трябваше, понеже нямаше нищо емоционално, но все пак...
    Таа...скорпионите са сложни персони и е трудно да кажеш всичко. ^
    Да вярно е, някак винаги тайм нещо в себе си. Рядко се разкривам (поне аз де) пред някой, само защото понякога и в повечето пъти не обичам да се жалвам, не го правя нарочно, защото съм си казал никой няма да ми знае личния живот, но просто така ми идва от вътре. И да борбени сме (поне аз де). За жалост нямам близаак приятел скорпион, а много бих искал. ^_^ А мненията по-долу от loveca777, според мен са грешни смисъл... Той е някъв дефектен аз съм роден на 1ви ноември и доста от нещата, които ги пишат по зодийте за вярни (да не кажа всички). Е има и някой дето така познават, че просто... Иначе тук, като ли че са най-вярни http://www.zodiq.com/zodiq/zodiq2/scorpion.htm и http://www.zodiq.com/zodiq/zodiq1/scorpion.htm . И да добавя найстина сме много отмъстителни ! И го правим по-възможно най-гадният начин. Бившият ми най-добър приятел (малко странно казано, даже доста, но просто не намерих по-подходяща дума) (близнаци), само защото прекалено много се поддава на чужди мнения ме загуби 1 вид и то той се опита дори и да ме унижи, когато се скарахме, заради това за малко да остане на поправка тази година, а той даже и не се осъзна, че не исках да му подсказвам на тестове и т.н. когато ги правеше към края на годината. Е подсказвах му малко де... Не успях до няква степен да си осъществя искането, въпрки че той бая се беше стресирал покрай мисълта за поправка. Но аз не се притеснявам тази и тази учебна година ще имам време. И като цяло не смятам, че близнаците биха могли да бъдат истински приятели и да разчиташ на тях. Поне мъжете де. Иначе не смятам, и че са много борбени в живота погледнато от страни (хора на по 40 години и отгоре), който са от зодия близнаци (мъже) винги са някви потечението, както станат нещата... Относно жените близнаци според мен са много борбени, не познавам жена близнаци, която да няма добро становище. И определено не мога да се понасям с дева и овен, също така съм забелязъл, че лъвовете много не ни харесват.
    П.С. Не знам защо, но всички скорпиони, който познавам и са под 25 годишна възраст слушат електронна музика основно, както и аз. И се извинявам за спама
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 08-14-2012 на 22:00

Banned Мега фен
    е и аз не съм от най-разговорчивите хора, така че не съм дефектен
    Явно има разлика между октомврийски и ноемврийски скорпион
    Но не съм много отмъстителен
    Мисля си неща, но по скоро оставям на съдбата или след време не ме интересува
    има доста верни неща от мнението на Щруди , но бях много ядосан за нещо и за това писах глупости по-долу

Мега фен Аватара на draid
    Мдаа, като че ли повечето скорпиони не обичат да се разкриват. Иначе октомври не мисля че е месеца на скорпиона

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    . Иначе октомври не мисля че е месеца на скорпиона
    И по-хубаво ,ако не е ...
    Иначе обичам спокойствието , а когато съм влюбен романтиката.. пфф.. направо полудявам
    Не забравяйте за асцедента - той също е много важен

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    аз - рак, той - близнаци

Като котка и мишка сме.. обаче се обичаме страшно много ^

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    и двамата сме стрелци и двамата сме асцедент водолей.. такава забавна картинка сме, че не е истина. Важното - обичаме се отвратително много лигавим се страшно много, караме се от дъжд на вятър. Идеално ни е и на двамата. Така не се бях разбирала с никого
    Много сладко ^^
    Аз съм телец, а той водолей.
    Не съм много по зодиите. Разбираме се, обичаме се, караме се понякога, държим един на друг. Това е моят човек просто.
    ^^^
    Бургас <3

Аз съм лъвче той е рак ... Много хора казват че тези зодии заедно не могат ... глупости на търкалета. Това не определя по никакъв начин човека.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ами какво ще кажете за : Той - Лъв | Тя - Близнаци и за Той - Везни | Tя - Лъв ????
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-15-2012 на 20:29
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

телец, той лъв. някой който разбира от зодии какъв коментар ще даде?

Аз стрелец, той - скорпион.
    само мъъъъънинко има караници

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    А близнаците с коя зодия най-много си „пасват“? ^^

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    А близнаците с коя зодия най-много си „пасват“? ^^
    С другите въздушни зодии - водолей и везни. Но не и със земните знаци. ( в любовен план)

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Аз-типичен августовски лъв, той-типичен януарски козирог.. или както казва един герой от "Мисия Лондон": Е ся си е*а майката..

Супер фен
    Аз - раче, той - рибка.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от effys Виж мнението
    Аз - Рак, той - Телец.
    Хм, интересно ... :О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си