- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
http://pims.ucoz.net/dir/ljubov_i_seks/samo_za_dami/43
ще ви изровя каквото поискате и без това съм си шматка астрологична
хах изкопах и още :Д
http://pims.ucoz.net/dir/39-1-0-46
http://pims.ucoz.net/dir/39-1-0-45
Последно редактирано от пAteNцЕ : 08-16-2012 на 09:37
хахах аз имам приятелка, сестра козирог няма значение
и съм >15 :P
това са си моите наблюдения, не искам да обидя никой.
дай ми рождените данни на сестра ти, за да видим какво преобладава в хороскопа й;
или просто ТУК й щракни една натална карта и я покажи.;
То само до преобладаването на определен елемент ли е? Въпреки, че най-вероятно в картата на този 'непостоянен' Козирог, има нещо въздушно по знак или по дом.
Сатурн като управител на Козирог, също може в натала да не е добре разположен. В падение по знак, да сключва лоши аспекти. Уран може да е по-добре поставен в хороскопа и да надделее.
Аз съм раче, а той козирог.
едит: Ъ, вече съм писала в тая тема втф.нищо, де
![]()
nigga stole my bike
Хех, аз съм овен, а гаджето - козирог. По принцип пише, че няма да се получи хубава връзка ама ние сме си страхотно. Инак и аз вярвам в такива неща като зодиите, но гадже по зодия не бих си избрала. някак си повърхностно ми се струва. Все едно да ходиш с някого, защото има точно определен цвят очи или форма на носа.
твоето Слънце да не е на трон?
//никой не обича шоу-оффи;
Аз съм типичен скорпион,той е овен.
И става мармалад...
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Хора оставете това със зодиите,простотия е![]()
Простотия,ама има нещо вярно в нея,не отричам.Обаче днес го осъзнах,след като взех да и гледам рождената карта,всички аспекти на планетите и домовете,изчетох сума материали, кьоравих се сума време пред монитора докато не изчета най-малката подробност как луната ми била мръднала о.О и осъзнах нещо....Знайте за зодиите,ама не дълбайте(освен ако няма да ставате астролози)файда-няма!
я, ъпнали сте любимата ми тема <3
ох.. ама май нямам какво да кажа, доста съм си чесала пръстите тук :о
На скоро си говорих със сродна душа по тая тема и беше скорпион. Не бях афектирана от този факт, но тоЗ човек имам чувството, че можеше да ми влезе в главата и да ми прочете мислите, аз неговите също. И то си говорихме адски философско точно като по рибешки и скорпионски. :3 И НАЙ-хубавото беше, че се усещахме като просто приятелчета и нищо повече, а това е толкова ценно и се радвам. А докато пък философствахме с тоз същия, при нас имаше и едно момиченце овен, с което учудващо се разбирахме много добре и ми беше доста комфортно и уютно и с нея, а по принцип овните са огнени знаци.
Най-добрата ми и може би единствена приятелка пък е везни и си я обожавам и се разбираме чудесничко <3, а по принцип не съм очарована от самата зодия. И ето факт - има зодии, които може и да не обичам, но да ми допадат хората, които ги носят и обратното.
О! Понеже се занимавах с едно нещо, което ме направи малко социална хаха, се запознах с едно момче риби, което ме издразни за минимум кратко време с типично рибешките ни разсъждения и навика за правене на анализи на всичко що диша. Не знам защо не обичам други риби, освен мен. :3
ewww тук е момента да кажа колко обичам някоИ рачета и колко добре се разбирам с тях и колко ного си гушкам ВениВениВени :3
П.П. А сега видях, че сте обсъждали козирозите... мисля, че са леко дръпнати, обидчиви и песимистични, но иначе са добри..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм Стрелец, той... още не се е появил.
Единственият мъж, с когото съм имала сериозна връзка беше Козирог.Не знам и аз как се задържахме, голям зор беше за мен. Когато съм обвързана, все едно някой ме е затворил в кафез. Аз съм свободолюбива, душата на компанията, обичам хората да ме обичат и се раздавам от все сърце за всеки, дори и за хора, които не харесвам.
Готова съм да помогна по всяко време на денонощието. В същото време мога да бъда много сурова. Скандали не правя и не излагам на публично достояние връзките си. Не ми е комфортно и мисля, че никой не би трябвало да се засяга от моя личен живот. Трудно се обиждам, приемам повечето думи на шега, но ако някой се подиграе с мен спирам да му говоря без каквито и да било драми. Оптимист до мозъка на костите си и май съм оперирана от ревност.
Приятелят ми беше, пък и все още е тотален реалист, което така ме е вбесявало понякога. Само да кажа, че не разбирам нещо и той започва да ми го обяснява с най-малкия детайл. Много ревнив /е, то вярно, че и аз съм красавица, но това ме изпиваше
/, обича да командва, но при мен е малко трудно, защото, както се вижда съм родена богиня и някак е невъзможно...
![]()
Другите мъже, с които съм имала връзка, но не задълбочена са Овен-с тях се надушваме от километри/, Лъв и Стрелец. Със Стрелеца, обаче, не беше точно връзка...
Преследване, ухажване... а бе, общо взето една страстна есенна циганска любов.
![]()
Голямата ми любов беше Везни. Много колеблив, страстен и също като мен прикрит. По едно време, обаче, ми омръзна и си намерих нова плячка...![]()
Баща ми е Риби. Той си живее в негов личен свят, в който допуска малко хора. Тих човек, спокоен, ревнив, но никога не бих го нарекла мекушав, какво остава за влияещ се от чуждото мнение. Сам си изгражда мнение и сам го променя. Не знам какъв му е АС, но смея да кажа, че двамата му най-добри приятели са Лъв и двамата го гледат в очите, когато комуникират. Има самочувствие и общо взето е човек с тежка дума. Няма тема, на която да не можеш да говориш с него, но за определени неща е толкова праволинеен, че ме изкарва извън релси...![]()
Най-добрият ми приятел е Близнаци. Винаги весел и шантав. Думата да му вземеш е трудно, но и никой не е опитвал де...Човек със собствено мнение, начетен и толкоз!
Другият е Рак. Той е срамежлив, но стесни ли се компанията си показва диващината от до.Той е много влиятелен, забавен и понякога истеричен...
![]()
За разлика от жените Рак. Слабо ги изтрайвам. Ако не харесвам някоя дама, то 90% съм сигурна, че има нещо рачешко в нея. Я зодия, я АС, Луна и пр.
Всеки път, когато се запозная с някое ново попълнение си викам ''този път е различно; много е готина-Раците са готини, грешила съм за тях'', но всеки път все повече и повече се убеждавам, че съм безумно права. Не са за мен явно. То бива, бива чувствителност, ама чак пък толкоз...
Не е работа, мамата му стара!
![]()
Последно редактирано от Богиня : 09-15-2012 на 16:49