.
Отговор в тема
Страница 2 от 14 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 346
    Повече от фен Аватара на pepochko
    НАЙ ЯКАТа ЗОДИЯ Е ТЕЛЕЦА :P

Мега фен
    Град
    <3
    blaaaaaab искам да те видя (на снимка) ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на draid
    Ам аз съм Скорпион, последната ми сериозна връзка беше с Дева, но очевидно нещата не се получиха, очевидно бяхме много различни въпреки че изкарахме 2+ години. Аз ли съм бил много скорпион или нещо друго, нз.

Град
    Plovdiv
    Аз съм Везни, обаче най-много се разбирам с Овен и Скорпион. Много точни хора познавам от тези зодии.. Последно ходих с момиче Лъвица и никак не ни се получаваше.. На нея постянно и се сменяха настроенията, пък и послъгваше, пък на мен това много ми бърка в здравето.. Иначе с другите Везни не си вървим много, пък с Близнаците рядко имаме съвпадения. Извод.. това със зодиите е много объркана работа

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Аз съм Близнаци, а той е Рак. Трудни характери сме и големи инати. Случва се да се изпокараме за глупости, но доста бързо се сдобряваме. Все пак накрая любовта надделява над инатлъка.

Мега фен
    Град
    <3
    ех... интересно как всеки казва за себе си, че е голям инат. Силно се съмнявам повечето такива хора да са наистина инати.

Раците са супер елементарни. Могат да се сърдят много и то за глупости, но т'ва е. Кое му е сложното? Адски чувствителни са, прекалено добри и емоционални. Толкова.
    Близнаците още повече. Мъжките представители повече ми харесват. По-интелигентни са и се интересуват от много и различни неща.
    Но нали са само зодии...
    Горе се споменаха и козирозите... те пък ми се струва, че са най-песимистичната зодия в зодиака. Някак и те са меланхолични... като рибите, леко затворени и земни, но добри и въпреки всичко справящи се със себе си.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-06-2012 на 20:37
    4XCOKИ

То все пак е индивидуално, независимо от зодията. Може двама от една зодия да са различно "инати" Аз лично съм претърпял най-тежките спорове със себеподобни, и до някъде с близнаци.

Раците наистина са супер сръдливи, но пък в повечето случай вътрешно са големи добряци.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Раците наистина са супер сръдливи, но пък в повечето случай вътрешно са големи добряци.
    Добряци ли? Тея хора не са за тоя свят... те са ПРЕКАЛЕНО добри. Не обичам такива хора, макар че обичам зодията. И все пак някои раци ме натоварват психически. Тея същества са адски чувствителни, обидчиви и идеалистични. :>
    4XCOKИ

True story

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ех... интересно как всеки казва за себе си, че е голям инат. Силно се съмнявам повечето такива хора да са наистина инати.
    Интересното е, че го казват с някаква гордост в стил "Да, инат съм, не се харесвам, ама какво да правя? Който ме харесва, ще ме харесва такава." Някои хора забравят разликата между инат и упоритост.

На мен пък мъжете близнаци не ми харесват. Не ми пасват. Прекалено са приказливи. Аз съм приказливата в едни отношения, двама сме много :д
    Аз съм близнаци, той е везни, ама доста нетипичен представител на зодията - няма я тая така прословута нерешителност, което е във всеобщ плюс, естествено

Вие сте от една порода, и вече сте се надушили. Не смогвате да намерите начини за да изразите въодушевлението от факта, че сте заедно. Едва ли има друга жена, която да провокира Вашето въображение и да разпалва любопитството Ви по начина, който жената Близнаци може да го направи. От друга страна, малко мъже биха споделили и осъществили мечтите ѝ (полет със самолет до Париж или разходка по Бруклинския мост). Именно на подобно романтично място сте ѝ предложили (или ще ѝ предложите) брак – предложение, на което се съмнявам, че има жена, която би могла да откаже. Не че няма да има спорове и конфликти в отношенията Ви със съпругата Ви от зодия Близнаци, но в крайна сметка нали в спора се открива истината.
    Не е изключено малките дрязги да разпалват страстта Ви и да се нахвърляте един на друг, сякаш не сте правили любов от месеци. Имате развинтена фантазия и двамата, затова и сексуалният ви живот е интересен и богат на събития, всеки път откривате нов аспект на любовната игра.
    Виждам доста верни неща.
    Вярвам в зодиите доколкото те касаят черти на индивида, при това имам задълбочени познания едва към 3-4 зодии. Никога не съм мислила, че могат да определят съвместимост, но има логика.
    Везните и близнаците са в една група зодии - въздушната, което автоматично означава сходства.
    Била съм с момче водолей (пак въздушна) и с дева (земна) - е, определено с първия си пасвахме повече. Явно има известна доза истина.

Както и да е... не по това избирам, но ме интересува, де :д
    Не знаех, че хората се интересуват от подобни дебилщини, ама беше на първа страница в резултатите. Тук пък излизаме като "неустойчиво съчетание". Уотевър

anonymous708973
    Guest
    Съжалявам за двойния пост, ама се зачетох по форуми и установих, че определено съм права и моят не е типична Везна.
    Отвратителни нервни,нерешителни и комплексирани Мъже!

Нищо вярно.

Мъжът Везни
    Характерно за Везните е, че дори телесните им размери и пропорции да са в нормата, те винаги изглеждат пухкавки. Много често представителите на тази зодия имат трапчинки на бузите и брадичката и чаровна усмивка. Косата им е чуплива, леко вълниста.

Мъжът Везни обикновено е гладко избръснат. Той много държи да изглежда внушително. Говори тихо и има плавни движения. Облича се стилно, хармонично и харесва всякакви аксесорари – папионки, вратовръзки, шалчета, скъпи писалки, модерни органайзери и други.
    Смях се бая тука :д Особено ми хареса частта с "гладко избръснат"
    Тия сериозно ли си вярват, че от зодията зависи външния вид?! Нелепо е.

И нещо забавно:
    Леле,как мразя ВЕЗНИ!!!
    Направо ми се повръща от тях!
    Баща ми е Везни,бившото ми гадже е Везни, най-добрия му приятел също беше Везни, леля ми е Везни, бащата на сегашният ми съпруг е Везни и още др....
    Отвратителни нервни,нерешителни и комплексирани Мъже!
    Властни и избухливи Жени!
    Абе, ужас!

Само ще Ви кажа,че се разделих с моята бивша Везна, защото се влюбих отчаяно и безумно в друг мъж(сегашният ми съпруг) ...а той(Везната) взе, че след време се ожени за сестра ми и сега ми е Зет-Везна!!!
    Бедната женица

П.С.
    Подходящи партньори
    В ранната им младост най-добре си пасват с Близнаци, които са силно сексуални и интелектуални
    .
    Добрее, това ми харесва :д Спирам, преди да съм прочела нещо лошо.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-07-2012 на 11:40

Аз съм рак,той риби .. И двамата сме големи инати,но не се караме често .. Най-често аз да му се разсърдя за някоя пълна простотия Била съм с овен .. Мани,мани .. изобщо не се разбирахме

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Две телета сме. Аз съм на 3-ти май, а тя на 12-ти

Голям фен Аватара на reperw
    куче и котка

Мега фен
    Град
    <3
    Пантерке, външния вид се определя от асцендента. х) Може да е везни, но асцендента му да е друг и за това да няма нищо общо с външността на везните. И на мен човек, който силно се интересува от астрология ми каза, че нямам външността на рибите, а по-скоро на асцендента си. Също така, това е второто най-важно нещо след слънчевия знак, така че изобщо не означава, че щом си дадена зодия, изцяло ще си приличаш на нея. х) Ти също не си САМО близначе, сигурно имаш нещо земно или огнено в себе си, но по-скоро земно като телеца. Но ест мога само да гадая. :О
    А везните (според мен) са веселяци, големи идиоти (в най-добрия смисъл) и адски затапващи когато са сериозни. :> С женските се разбираме (една мн добра приятелка е везни), но мъжките май не ме привличат в любовно отношение (ест винаги има изключения и нищо не се знае).

Прочети статиите на Линда Гудман за всяка зодия, както и на yovko in nutshell или нещо такова :3
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Асцедентът ми май беше риби (?!), ама не помня.
    Много дълго време вярвах, че е овен (асцедентът, де) и всичко се връзваше, ама по-скоро тая упоритост, редуваща се с праволинеен инат, в характера ми е "наследство" от едно момче, което е овен.

Мега фен
    Град
    <3
    авв :О
    Ако имаш изблици на детинщина от време на време и се задълбаваш в нещата, е напълно възможно да ти е риби ;о

а това с 'наследството' е много... и опасно и страшно добро... особено при мен като типична риба, защото попивам и се лепя за всичко, което ми дойде... хах :>
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Даа, май ми се връзва да съм риби :д
    Оле, и аз супермного попивам. Като гъба съм. Жестове, думи, интонация, походка - всичко. И накрая става някаква манджа с грозде = мен :д

Ние двамата сме риби.Разбираме се, обаче много се ревнуваме

Овен-Телец

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Аз съм раче, а приятелят ми е водолей, за нас пише, че понякога не сме с едни и същи възгледи за нещата, но пък се разбираме чудесно в леглото. Не съм много съгласно, вярно караме се от време на време, ма то защото и си живеем заедно, но най-важното е че умираме един за друг, много сме привързани.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ооо заговорихте и за асценденти. Та пак казвам аз девица, той лъв, новото е и двамата с асцендент скорпион.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    аз съм козирог с асцендент риби, тя е водолей с асцендент везни. Кретаме някак си, аз лично не вярвам кой знае колко на зодии макар че може и да има нещо, защото не се разбираме много

Cool

аз съм роден извън зодиакалния календар

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Аз съм лъв,той е рак ..разбираме се ,но от време на време се караме ,и то все за глупости .. )
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си