- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Пантерке, външния вид се определя от асцендента. х) Може да е везни, но асцендента му да е друг и за това да няма нищо общо с външността на везните. И на мен човек, който силно се интересува от астрология ми каза, че нямам външността на рибите, а по-скоро на асцендента си. Също така, това е второто най-важно нещо след слънчевия знак, така че изобщо не означава, че щом си дадена зодия, изцяло ще си приличаш на нея. х) Ти също не си САМО близначе, сигурно имаш нещо земно или огнено в себе си, но по-скоро земно като телеца. Но ест мога само да гадая. :О
А везните (според мен) са веселяци, големи идиоти (в най-добрия смисъл) и адски затапващи когато са сериозни. :> С женските се разбираме (една мн добра приятелка е везни), но мъжките май не ме привличат в любовно отношение (ест винаги има изключения и нищо не се знае).
Прочети статиите на Линда Гудман за всяка зодия, както и на yovko in nutshell или нещо такова :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Асцедентът ми май беше риби (?!), ама не помня.
Много дълго време вярвах, че е овен (асцедентът, де) и всичко се връзваше, ама по-скоро тая упоритост, редуваща се с праволинеен инат, в характера ми е "наследство" от едно момче, което е овен.
авв :О
Ако имаш изблици на детинщина от време на време и се задълбаваш в нещата, е напълно възможно да ти е риби ;о
а това с 'наследството' е много... и опасно и страшно добро... особено при мен като типична риба, защото попивам и се лепя за всичко, което ми дойде... хах :>
4XCOKИ
Даа, май ми се връзва да съм риби :д
Оле, и аз супермного попивам. Като гъба съм. Жестове, думи, интонация, походка - всичко. И накрая става някаква манджа с грозде = мен :д
Ние двамата сме риби.Разбираме се, обаче много се ревнуваме![]()
Ооо заговорихте и за асценденти. Та пак казвам аз девица, той лъв, новото е и двамата с асцендент скорпион.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз съм козирог с асцендент риби, тя е водолей с асцендент везни. Кретаме някак си, аз лично не вярвам кой знае колко на зодиимакар че може и да има нещо, защото не се разбираме много
![]()
Аз съм лъв,той е рак ..разбираме се ,но от време на време се караме ,и то все за глупости ..)
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Това пише за нас, дева и близнаци.От самото начало имате смътното усещане, че нещо не е както трябва, но не можа да определите какво, както се казва: „прекалено хубаво е, за да е истина“. Предстои Ви да откриете, че Близнаците са прекалено лекомислени, много бъбриви, ужасно непоследователни, разхвърлени и неподредени – все недостатъци, които на Вас Ви липсват. Именно те ще Ви изиграят лоша шега и ще бъдат в основата на конфликтите във връзката ви. Това което ви обединява е сходния начин на мислене, който дължите на общия управител на зодиакалните ви знаци – планетата Меркурий. Но дали това ще е достатъчно, за да поддържа огъня във връзката?
Една от приятните изненади във вашата връзка е степента на сексуална съвместимост, която е учудващо висока.
Да, в началото си повтаряхме, че е прекалено хубаво, за да е истина, но дори за секунда не сме си помисляли, че нещо не е както трябва. Връзката ни започна по много красив начин, разви се още по-добре, сега продължава да се развива към все по-хубаво и по-хубаво.
Не знам дали Меркурий ни поддържа огъня във връзката, но факт е, че недостатъците на другия не ни пречат. Заедно сме от толкова време, защото приемаме другия с всичките му недостатъци и отрицателни качества, които има.
Последното изречение няма да го коментирам. Вярно е.
Не вярвам попринцип много в зодиите, но единственото, в което съм сигурна е, че аз с телци не се разбирам.
Прекалено много хора се насъбраха, за да е просто съвпадение.
И спря да се върти за миг земята..
Айй!^^ Септемврийска дева си, нали?
Обичам мъже близнаци. Много, много, МНОГО! Те май са единствените от зодиака, на които не им намирам достатъчно кусури, че да спра да се занимавам с тях, или пък предимствата са повече от недостатъците. Същински златни рибки са и изпълняват желания. Минавате покрай бижутериен магазин, харесваш си обици, минава време, забравяш за тях и в един момент - хоп! Намираш красива кутийка в чантата си или пък, ако не я намериш, тъпо обаждане по телефона, че вече е време да си преровиш по-щателно в чантата и воала! - там са исканите обици. Може да са минали 2 дни, 2 седмици, 2 месеца, половин година - няма значение. При първа (финансова/времева) възможност ще се втурнат да ти купят желаното нещо. Най-хубавото е, че никога не се налага да си искаш това или онова, защото те сякаш предугаждат желанията ти. И са вечните оптимисти, независимо какво се случва в живота им никога няма да се размрънкат, освен ако наистина не са страшно отчаяни. В де що дебели книги има ги оплюват, че са лекомислени и женкари, но това са долни лъжи - по-отговорни, лоялни и предани мъже не познавам. Харесвам ги и наистина те са ми въплъщение на Мъжа(асцедента и планетите също има не малка роля, но така или иначе го раздавам повърхностно). Да не говорим, че са аааааааадският секс. Чаровната широка усмивка, палавото блясъче в очите... Като цяло са високи и стройни, обаче когато са нещастни им личи по външния вид - рязко отслабват.
А телци - не, не и не. Никога. Говедото си е говедо, аз с едър рогат добитък не се погаждам, пък пъдар нямам желание да ставам. Мамят, мажат, ама хич не им се получава. Затова пък компенсират с външен вид - не са високи особено, даже май към ниските спадат, обаче вадят страхотни тела. Което не е случайно при все, че са бая суетни и нищо чудно мащехата на Снежанка да е травестит зодия Телец.
Свободен електрон съм, иначе, обаче много ме сърбят пръстите да пиша за зодии.
Последно редактирано от NambyPamby : 06-16-2012 на 20:40
За близнаците и телците съм съгласна с теб. Аз съм телец ама съм женско, обаче мъжките телци... Ужас и потрес. Брат ми е телец, имала съм 2 връзки с 2-ма телци и беше просто един малък ужас.
Ние сме 2 козирога, но аз съм по-типичен представител, докато при него само някои неща отговарят на зодията.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
С бившата ми половинка бяхме и двамата зодия дева.
И двамата сме типични представители на зодиите си и не издържахме много дълго.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Рак и риби, направо моренце от хармония <333
Най-сладурския ми приятел и много си ме търпи :Р
Namby, леле, каква реклама на близнаците! Но наистина са АДСКИТЕ чаровнициНе познавам близнак, дето да не е сладур. Аз вземане-даване с тях не съм имала,но според каквото пише за рак-близнаци, по-добре да нямам по-близко отношения. Е, действително е яко да им се радваш отдалеко (поне от моята позиция, че малко ме е страх от тях). Харесват ми като приятели, като компания за разтуха, но не само - често са страшно интелигентни! Братът на приятелят ми е близнаци и е много секси и чаровен. Сигурно е тъпо, че говоря така, но да... всички близнаци, които знам, са ебати харизмата.
Аз само веднъж съм си падала по телец и какво да кажа - сякаш са малко черногледи и странни, и без да съм го изпитвала, подозирам, че са и малко проклети.
А най-смотаният ми приятел беше козирог - бездушен и противен човек, но на него толкова му беше и възпитанието. Не всичко е до зодии, понеже познавам прекрасни мъже козирози, и що-годе чувствителни, и изпълнителни, но просто не са моя любовен тип.
Мога да коментирам и за везните - също чаровници, но такъв вятър ги вее, горките... Вятър ги вее на бял кон! Прекалено несериозни, и имам чувството, че във всяко отношение на живота им - работа, приятели, все главата им е в облаците и то не по хубав начин, ами някакъв неадекватен - поне по моя преценка.
А пък лъвчетата - ее, няма такива хора. И за жени. Много си седят на мястото. Дори когато не са изобщо красиви, винаги с огромно достойнство си носят недостатъците и веднага почваш да ги уважаваш. Толкова си вярват, че и ти вярваш, че са върхът. Кво да ги правим, царска зодия![]()
Последно редактирано от jghgh : 06-16-2012 на 21:07
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На женско не съм минала още, за мъжките говорех. :д Иначе се спогаждам с женските представители на зодиите, ама аз по принцип май се спогаждам с жените.
Мъжете телци са много... влизат ми под кожата, ама са вЕрно много, много, уникално елементарни същества. Но нека не забравяме, че животът е започнал от елементарни частици все пак.Тайно се надявам да се появи някой сгоден Телец, че са ми голяма тръпка(физически), обаче пусто не мога да се преодолея и да ги изтрая за нещо дълготрайно... Пък за близнаците до утре мога да си пиша. :д
За везните съм съгласна отново - имам такъв приятел, познаваме се от 8 години. Горкия е толкова отнесен и отвеян че просто не мога да го опиша.
хаха,елементарни са, да. Не бих ги нарекла злобни, напротив, добри душици са, обаче са ужасно прости и мързеливи. На външен вид не са височки, да, пък за чар и т.н. не мога да коментирам.
За мъжете близнаци хич не съм съгласна... много са ми приказливи, а никога не ме е кефело на един мъж постоянно да му плямпа устата.
За везните достатъчно изписах, ама... по никакъв начин няма как да се сетите, че моят приятел е везни, ако се запознаете с него. Ама хич :д
За лъвове, раци и прочее нямам наблюдения![]()
Лъвовете са поредното голямо мастилено петно на нечий лист. Нищо не ми е царствено при тях - ни походка, ни държане, ни ухажване. Общо-взето, докато се помайват, почесват, пък докато се усетят, че явно е взаимно и са минали няколко години. Уж характерно за телците било тва, ама на - телците, които познавам винаги настъпват яко в началото, запознават се, организират, планират, докато лъвовете все правят някакви уговорки(ако се осмелят изобщо) и то във въздуха остават да висят. Анти-мъжко поведение ми е това тяхното. Наистина са много мудни и недосетливи и в повечето случаи са тромави, ама не 'щото ходят тежко и са вървежни, а защото са нескопосани. Ако минат до маса с 20 чаши наредени, поне 15 ще счупят.
Щруди, гледам мненията ти за раците, ПРЕКАЛЕНО добри ли? Не е така. Рибите сте ПРЕКАЛЕНО добри. Вие не сте за тоя свят. Такива добри, наивни, и не се променяте, не искате да се очерняте, да се опорочавате, за да живеете по-лесно.
Иначе.. не, рак въобще не е елементарен, такава дълбочина, такова нещо няма никъде. А, има - при рибите! Те май са още по-духовни, по-задълбочени, медитативни - любимият ми знак. Най-голямата ми любов беше риби.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох толкова много сте изписали, толкова много искам и аз, ама не знам за кое да се хвана
Съгласна съм с теб, НО
ние може и да сме добри и всичките там качества, които изброи, но имаме ужасни, ужасни страни, които можем никога да не покажем, но съзнанийцето ни е пълно с какви ли не неща. :> Привличаме се от всичко тайнствено и една идея... 'лошо'. Лепим се за всичко, което ни дойде... Ние сме хората, които ще тръгнат в тъмната гора сами като по филмите, за да видят какво има, щото ни хлопа дъската : D
абе абе яя си дай фейсбука/скайпа, може някой път да си говорим астрално :Р хаха ^_
авв искам да кажа и за телците и близнаците :3
Близнаците са умни, интелигентни, приказливи, шеговити и до там. Не ме привличат любовно. Мъжете стават за приятели, жените не ме кефят.
Телците... някой каза, че са черногледи и проклети... мога да кажа... че само така изглежда. И това изглеждане е дразнещо и... очарователно. Харесват ми, но ме дразнят също толкова... и мамка мО това дразнене е хубаво... но все пак не бих искала да имам садо-мазохистична връзка с някой телец, защото ще си е точно такава и мЪного ще си поплаквам :Д Това на теория ест, няма да върна някой заради зодията му, пак казвам. ^ х)
Единия телец, който познавам... научилО съм толкова много от него и толкова си го обичам, но и за момент не ми е минавало през главата, че можем да имаме някви любовни/сексуални отношения. Все едно е гей. xD А всъщност си е много хетеро. На него едва ли му пука, най-вероятно не, но не му се сърдя.
Другия... другия... е супер хладнокръвен, трудно, ама много трудно привързващ се, трудно обичащ и като цяло трудно се впечатлява, което до някъде е интересно. И ...теЗ хора са силно сексуални. ^
Телците всъщност са красиви/чаровни... и момчетата и момичетата.
Д-р Хаус супер много прилича на телец във филма. :> Иначе е близнаци ^
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-16-2012 на 21:54
4XCOKИ
Аз телец като чуя и ми се подкосяват краката.
Много съм резервирана и към двата пола от тази зодия.
Телците, които познавам се отличават най-вече с лъжите си. Лъжат, мажат, а най-лошото е, че си вярват сами, докато опитите да прикрият истината са толкова жалки, че чак е тъжно.
Да, също са и много дразнещи. Имат таланта да се разхождат по тънък лек, играейки си с нервите на човек.
Една приятелка до сега само в телци се е влюбвала и много добре вижда тези черти, но ги намира за привлекателни.
Мистерия.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Същото. :>
Телците трудно се впечатляват, трябва да си им много интересен, за да пробиеш :О
Също така трудно стават мили/нежни/някви такива неща, не си падат по романтиката, или поне не по класическите разбирания за нея. Абе като цяло са супер земни същества и намират розовите, захаросани работи за лигави. Но пък ако покажат някакво мило отношение, то значи наистина им идва от вътре и е искрено. Не мисля, че бих били любезни колкото да спазят етикета или нещо такова, защото са брутално искрени. :>
Казах ли, че тез хора са адски хладнокръвни и много рядко ще ги видите разгневени, крещящи и т.н.? Не са кибритлии и са адски хладнокръвни наистина. ^
4XCOKИ
Твоя приятел отначало си мислех, че е Овен. :д
за пантерата ставаше въпрос