.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 346

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    добре де, някой ще ми обясни ли какво толкова значение има - аз като съм козирог с какво трябва да си пасвам, изобщо - мани. Викат, че трябва да се мразим с лъвове, пък много добре си се разбирам и с тях, и с риби. Объркана работа. Моля някой от разбиращите да ми обясни

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    добре де, някой ще ми обясни ли какво толкова значение има - аз като съм козирог с какво трябва да си пасвам, изобщо - мани. Викат, че трябва да се мразим с лъвове, пък много добре си се разбирам и с тях, и с риби. Объркана работа. Моля някой от разбиращите да ми обясни
    Значение? - няма : ) (за някои е просто нещо като... пъзел... представи си... изчел си толкова много за зодиите... запознаваш се с хора и някак от вътре те човърка дали съвпадат с това, което си научил... и така ^ любопитство ^ Винаги като се запознавам с някой го питам коя зодия е )

Иначе...
    Козирозите (според мен) са тихи, също земни, леко песимистични, приятни, чаровни и май трудно те допускат до себе си... имам предвид... някак не дават да ги опознаеш, не се разкриват много... може пък да има такива, които ако останеш насаме с тях, да почнат да ти изливат душичката си и така... Сигурно си пасват с въздушните... не знам... ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си