.
Отговор в тема
Страница 5 от 14 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 346

Hybrid View

от двамата мъже деви, които съм анализирала, единият е сухар, другият - доста .. как да кажа. духовен човек, но по земен начин.
    и и двамата ми се струват бая пестеливи на емоции.

рак и козирог - м... не бих казала, че нещо би потръгнало, въпреки че примери всякакви - бракове, дълги връзки и т.н.
    но според мен всичко е заради компромисите на рака и опитите му да се нагажда - без да изкарвам тази зодия по-добрата.
    просто както имат много общо, така и двата знака бая се различават. а и козирозите са трудни. да събереш два знака, които трудно се откриват/разкриват? и са някви странни - ъм.. ноу.
    а козирозите са наистина предизвикателство - това като го пиша, все се сещам за жените козирожки, че са трудни дами.
    мъжете ми идват бездушни. само ябълката е пич ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Напротив. Има доста вярни неща, но разбира се не може да върнеш човек само защото и двамата сте телци и тая комбинация не е добра.

Мега фен Аватара на babity
    Мерсажно за отговора. А аз като жена стрелец с какво се предполага, че си подхождам?

Мега фен Аватара на babity
    Скорпионите са ебаси ненаситниците. Ама не ме радва т'ва, че всички скорпиони, които познавам са няк'ви импулсивни такива, лекомислени, безрасъдни.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Скорпионите са ебаси ненаситниците. Ама не ме радва т'ва, че всички скорпиони, които познавам са няк'ви импулсивни такива, лекомислени, безрасъдни.
    Значи е крайно време да се запознаеш и с други.

Banned Мега фен
    ето доказателството ,че нищо вярно няма и не пишат за зодиите , а всеки един човек е напълно различен и уникален спрямо другите
    пък draid е изключение
    какъв е този на аватара ти? Напомня нещо за смъртта ;d

Град
    София, България
    То не зависи само от зодията, ами от асцедента и луната също.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щруделче аз съм близначе. Я кажи в комбинация с момиче везни, овен или телец какво би могло да се случи/очаквам? за трите по отделно по няколко изречения примерно.

гледам че ти е интересно, пък може и да познаваш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Щруделче аз съм близначе. Я кажи в комбинация с момиче везни, овен или телец какво би могло да се случи/очаквам? за трите по отделно по няколко изречения примерно.

От тези, които изброи само за телеца знам повече... И понеже не знам коой знае колко за другите:

"Близнаците могат да се разберат с абсолютно всички благодарение на вродената си хамелеонщина.
    В младежка възраст най-добре си пасват с Везните и Водолея. Те също са въздушни знаци, точно толкова повърхностни, непостоянни и свободолюбиви.

В средна възраст Близнаците леко се успокояват и намират общ език с Телеца, който им предоставя приятелство и стабилност и Овена, който успява да им наложи своето АЗ.

В зрелия си период Близнаците са доста напреднали в интелектуалното си развитие и са стигнали до определено ниво на самоконтрол. Това е моментът, в който може да има добър синхрон със Скорпиона."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В зрелия си период Близнаците са доста напреднали в интелектуалното си развитие и са стигнали до определено ниво на самоконтрол. Това е моментът, в който може да има добър синхрон със Скорпиона."

are you kidding me? :X И двама скорпиони в класа сме тройкаджии ,а близнаците са адски умни
    ,,Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. - това също е грешно - 100 телефонни разговори провеждаме, за да се разберем дали ще излизаме някъде
    ,,никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. ,, -слабохарактерни не , но винаги се оплакваме и хленчим и недоволстваме, ако не пред другите - тайно.
    ,,имам чувството, че могат да се справят с всичко'' - имай си го за себе си пфф..
    ,,Позитивни са, не са страхливи'' - позитивни друг път ,но за страха го улучи , макар че един приятел скорпион доста се страхува от рискове .
    А за това ,че скорпионите били секси също е не е много вярно - зависи дали тренира и тнт
    Абе значи горе долу съм съгласен с теб само за това с цвета на очите .
    Последно редактирано от loveca777 : 06-17-2012 на 11:55

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    are you kidding me? :X И двама скорпиони в класа сме тройкаджии ,а близнаците са адски умни
    ,,Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. - това също е грешно - 100 телефонни разговори провеждаме, за да се разберем дали ще излизаме някъде
    ,,никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. ,, -слабохарактерни не , но винаги се оплакваме и хленчим и недоволстваме, ако не пред другите - тайно.
    ,,имам чувството, че могат да се справят с всичко'' - имай си го за себе си пфф..
    ,,Позитивни са, не са страхливи'' - позитивни друг път ,но за страха го улучи , макар че един приятел скорпион доста се страхува от рискове .
    А за това ,че скорпионите били секси също е не е много вярно - зависи дали тренира и тнт
    Абе значи горе долу съм съгласен с теб само за това с цвета на очите .
    Пф
    Някъде бях чела, че скорпиона е този, който ще ти каже: 'Не можеш да познаеш коя зодия съм', или ще е супер недоверчив, ако е от онези, които не се интересуват от окултни неща^

И пак казвам... освен слънчевия знак, е важен и асцендента и куп други неща.
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Пф
    Някъде бях чела, че скорпиона е този, който ще ти каже: 'Не можеш да познаеш коя зодия съм', или ще е супер недоверчив, ако е от онези, които не се интересуват от окултни неща^

И пак казвам... освен слънчевия знак, е важен и асцендента и куп други неща.
    добре , аз съм роден на 25 октомври в 11 часа на обяд

какъв е асцендента ми ;d

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Ти си някакъв пълен идиот, за съжаление скорпион.

За щастие съм наваксала за такива, като тебе - тройно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от beautifulinfinity Виж мнението
    Ти си някакъв пълен идиот, за съжаление скорпион.

За щастие съм наваксала за такива, като тебе - тройно.
    добре А как стигна до това заключение ?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

и аз ще кажа:Д
    телец - не, в предния пост написах защо.
    с овен мисля, че би било идеално.тя е ловец. обича да гони, да преследва, пали се, но бързо й минава ентусиазмът, като опитоми някого (а с чар, като нейния, няма какво друго да се случи). т.е. на нея й е нужен някой точно като близнаците - развей прах, примък-отмък, неспособен да изразява ясно чувствата си. тя ще си се чуди как пък тоя не й се връзва във воалите, а той ще е ок, 'щото тя ще му играе 4697358967348654 етюда, всеки път различна, само и само да го излъже. проблем би се появил, ако близнакът се отегчи от постоянното й внимание, ако му дотегне присъствието й, но не ми се вярва. мъж близнаци-жена овен според мен създават прелестни взаимоотношения помежду си, съгласно стихиите и темпераментите си. неангажиращи, наиграни, несигурни, недефинирани, в процес на случване. in progress, както е всичко покрай близнака (а и овена).

за везни не ми се говори, защото нямам нищо хубаво за казване.

//личи си, че съм в сесия, обаче. :Д

Banned Мега фен
    Щом не зависи само от зодията трябва да забранят хороскопите , а Алена да я заколят

Banned Мега фен
    да е б а и некадърните измамници долни мръсни пачи дето само лъжат хората уроди умрели

Мега фен Аватара на xoxi
    А според вас твърдия характер на девата по-силен ли е от ината на овена?
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    А според вас твърдия характер на девата по-силен ли е от ината на овена?
    твърд характер на девата? втф? ^^

Душице, много грешни впечатления имаш
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на xoxi
    твърд характер на девата? втф? ^^

Душице, много грешни впечатления имаш
    За телците си признавам, че не съм запозната с тях, но за девата не отстъпвам.
    Ако иска, може да бъде по-твърдоглава от овена. Мнооого, мноого по.
    По мои лични наблюдения (и преживявания) мога да кажа, че двете зодии се спогаждат, но много често има и спорове между тях, повечето от които печели девата с постоянство, железни доводи и твърдост в характера + малко или много инат.
    Понеже цял живот съм прекарала с хора, повечето от които са дева, овен или рак и съм запозната с взаимоотношенията между тях. (+ това, че и аз съм представител на една от зодиите)
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    За телците си признавам, че не съм запозната с тях, но за девата не отстъпвам.
    Ако иска, може да бъде по-твърдоглава от овена. Мнооого, мноого по.
    По мои лични наблюдения (и преживявания) мога да кажа, че двете зодии се спогаждат, но много често има и спорове между тях, повечето от които печели девата с постоянство, железни доводи и твърдост в характера + малко или много инат.
    Понеже цял живот съм прекарала с хора, повечето от които са дева, овен или рак и съм запозната с взаимоотношенията между тях. (+ това, че и аз съм представител на една от зодиите)
    вярно,вярно
    за девите ще кажа че ама много си пасват с козирога о.О
    не мога да направя копи и пейст затова слагам линка направо и си четете :Д
    http://www.zajenata.bg/%D1%81-%D0%BA...-news2306.html

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    вярно,вярно
    за девите ще кажа че ама много си пасват с козирога о.О
    не мога да направя копи и пейст затова слагам линка направо и си четете :Д
    http://www.zajenata.bg/%D1%81-%D0%BA...-news2306.html
    Мда. Както и телците. Телците си пасват най-много с девите и козирозите.

Мега фен Аватара на draid
    awwww <3
    ЗНАЧИ! ^^
    Интересно, доста неща уцели

Град
    София, България
    Мии, трудно е да се каже, но сигурно може да се поставят на еднакво ниво.
    Девите (мъжете, поне) са страшни перфектционисти - постоянно търсят нов начин за самоусъвършенстване, анализиране, подреждане и систематизиране на фактите. Страшно откровени са и винаги казват това, което мислят, макар и да знаят че то би могло да те нарани. Страни от шумни компании и много често мъжете родени под този знак остават дърти ергени. Често изпада в мрачно настроение и става капризен, но въпреки това е страшно умен и рядко прави грешки. Единствения му проблем е следния - очаква другите хора да живеят по неговата мярка, често е твърде критичен. Затова и не се спогажда с останалите и особено с телците. Упорит е, обича да работи сам и на тихо място, обича разходките сред природата и свежия въздух, все пак е земна зодия, досущ като телците. Има страхотно чувство за хумор.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ^ това отгоре за девата е бая вярно -.- имат си един перфекционизъм и критикуват всичкоо
    напоследък забелязвам за чара на рибите-леле тия хора са много чаровни(и мъжките и женските)
    овните ме нервят много,скорпиони и рази ме задушават(май и преди съм го писала)
    за везните квото написахте-да,вярно е заобиколена съм с няколко такива :д
    И девата няма твърд характер изобщо!!! ходи малко инат нищо повече
    за козирозите ще кажа че са амбициозни,сухари
    Прочетох преди мене как се носи славата на мъжете близнаци и изобщо на зодията
    за съжаление не съм попадала на човек от моята зодия(като изключим приятелството) и съм забелязала че дрънкат много ама много ей :Д бяхме като женски пазар,нищо че сме двама :Д
    не мога да повярвам,че хората са с добро мнение за близнаците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си