По-назад видях нещо за жените риби, та.. може ли и аз да похейтя? (но обещавам, ще е мъничко!) - всичките, които знам, са най-големите устатки - от всичко разбират, да им се не види. Често си налагат мнението по един или друг начин. Ясно е, че много знаят заради интуиция, карма, че са 12 знак от зодиака и т.н., но често са като някакви коне с капаци - само своето си знаят, и са твърде самодоволни в знанието си, което явно не поставят под съмнение/критика.

Иначе, вода ли е - ммммммм, дай насам : )

Щрудел веднъж беше казала - вода трябва да се смесва само с вода. Твърдо вярвам в това. Според мен сблъскването на 2 начала е прекалено изнасилено, с компромиси, напасване, и даже ако щете - сълзи за единия. Е, казвам го от позицията на человек, който наистина е твърде емоционален, и да, наистина мисли своите чувства и емоции за нещо повече от тези на другите. Просто наистина мисля, че са по-дълбоки и това всъщност ме наранява - да мисля, че другите са повърхностни и незадълбочени :Р Един вид, в мой ущърб си е.

Я раздуйте защо хейтвате по мъжете деви, че ми стана интересно? Освен, че са пълни дървета и критикари, не се сещам за нещо по-лошо : ?