Аз съм момиче Водолей.. засега нямам гадже, ама ще видим .. та и аз мн си падам по зодиите и ето моята гледна точка:

- ОВНИТЕ мъже са мн страстни, мн живот, енергия и хъс има в тях. Непостоянни са ми..

- ТЕЛЦИТЕ жени са ми материалистки, повърхностни, отвеяни, инатливи са..

- БЛИЗНАЦИТЕ мъже са ми страшно интересни. имах период от живота ми, когато всеки, който ме грабне, беше близнаци. Та от много наблюдения съм забелязала, че намирам много общи теми, мога да говоря с часове, забавни, интересни са. От др страна като въздухарска зодия са с много променливи настроения- в един миг се смеят и е луд купон в др могат да се сдухат и съответно и твоето настроение променят. Потайни са ми, невинаги споделят лични работи. Рано или късно започват да ме дразнят с някоя черта от характера си...

-ДЕВА мъже - много пасивни ми изглеждат, гледат да не те наранят, прикриват, това което мислят (ако е лошо) - не ти го казват направо, обвиняват другите зодии, а вината по-често е в тях самите , не понасят базици върху себе си.

-СКОРПИОН жени - слабост са ми. Имам две приятелки, които нямат общо - едната е мн устата, не спестява мнение, не се съобразява, че може да те нарани, държи сметка за действията. Другата пък е много разбрана, не обвинава несправедливо, влиза в положението... и на двете може да се разчита и лично с моя милост се разбират скорпионките.

-СТРЕЛЕЦ жени и мъже - много обичани от всички, смятат ги за големи душички и те самите често парадират с това. На мен са ми скучни, безхарактерни, податливи на манипулация, изтъкват постоянно едни и същи факти от миналото като аргументи при спор и не винаги ти влизат в положението.

-КОЗИРОГ жена - непостоянни, отвеяни, влюбчиви, авантюристични, може да им се довериш, но са много независими и инатливи и нещата тряБва да станат точно по техния начин, когато те го искат, както те го искат.

-ВОДОЛЕИ жени -дрегата ми слабост от зодиака. Всичките ми близки приятелки са водолеи и скорпиони. Еми ние водолеите обичаме разннобразието, не се задържаме много на едно място или върху даден въпрос, проблем лала. Аз съм доста отговорна, може да се разчита на мен, може да ми звъннат, да спя и въпреки това след 10 мин да съм на линия. Също така много ми се променят настроенията. Трудно някой ме впечатлява независимо момче или момиче. Може да се има доверие на водолея, тайните пази,като зениците си, не споделя особено много за себе си или го казва на изключително малко хора. Неемоционална съм аз поне, не се трогвам лесно, не мога да изслушвам, лесно губя интерес.

РИБИ мъже - повечето са ми скучни, добрички са, но им се качвам на главите, само с едно момче от зодията се разбирам и учудващо имаме мн общи теми и е мн забавно.